Μάκης Ιωαννίδης

Happy end θέλουν στον Ηρακλή

Επτά αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος και ο Ηρακλής δείχνει να έχει ζεστάνει τις μηχανές του για ένα δυνατό φινάλε που θα του αποφέρει και την άνοδο.

 

Οι «κυανόλευκοι» μέσα σε τρεις αγωνιστικές κάλυψαν το μεγαλύτερο μέρος της διαφοράς από τις ομάδες που προηγούνται στην  βαθμολογία. Το γεγονός αυτό προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη πίεση στις ομάδες που θέλουν να κάνουν όνειρα ανόδου και από την άλλη η ψυχολογία έρχεται προς το μέρος του Ηρακλή.

Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι οι παίκτες δείχνου να μπαίνουν στο πετσί της ομάδας του Ηρακλή και να προσπαθούν με κάθε τρόπο να κερδίζουν τους βαθμούς.  Παλεύουν  μέσα στο γήπεδο και μοχθούν για την  νίκη , πανηγυρίζουν μαζί με τους φιλάθλους τα γκολ και δείχνουν αποφασισμένοι να πετυχουν τον στόχο τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν κοιτούν μόνο την συμμετοχή της ομάδας στα πλειη οφ αλλά πιστεύουν ότι προλαβαίνουν ακόμα και την πρώτη θέση, όσο και αν αυτό φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο.

Για να συμβεί χρειάζεται να υπάρχουν μόνο νίκες μέχρι το τέλος και είναι σε συνάρτηση με τα αποτελέσματα άλλων ομάδων.  Είναι όμως διατεθειμένοι να κάνουν πράξη το πρώτο σκέλος και στην συνέχεια να περιμένουν τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων.

Ο Ηρακλής αρχίζει να πιάνει δυνατά το ρόπαλό του  και σύντομα θα φανούν τα αποτελέσματα. Αν συμβεί αυτό  θα είναι ένας πραγματικός άθλος έτσι όπως εξελίχτηκε η σεζον και όσα πέρασαν οι «κυανόλευκοι». Θα είναι και η αρχή για το επόμενο και καθοριστικό βήμα.

Ελπίδα όλων στο στρατόπεδο του Ηρακλή είναι να κλεισει με τον καλύτερο τρόπο αυτή η σεζόν που ταλαιπώρησε απίστευτα τους «κυανόλευκους» και να είναι έτοιμοι για μεγαλύτερα πράγματα στην νεα χρονιά .

Most Popular

To Top