Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Γκόγκιτς ή Ελευθερόπουλος

Από την ώρα που η συνεργασία του Ηρακλή με τον Γιάννη Χατζηνικολάου τελείωσε, η διοίκηση των «κυανόλευκων» επιδόθηκε σε έναν αγώνα δρόμου χωρίς κανένα περιθώριο χρόνου για να βρει τον αντικαταστάτη του.

Από εκείνη την ώρα και μετά οι επαφές με διάφορους προπονητές είναι συνεχείς και αρκετά ονόματα έχουν δει το φως της δημοσιότητας κάποια γιατί υπάρχει έστω ένα μέρος αλήθειας, κάποια γιατί εξυπηρετούσαν τους ανθρώπους που τα διακίνησαν. Άλλωστε αυτό συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις.

Τα φαβορί Γκόγκιτς και Ελευθερόπουλος

Από νωρίς τα ονόματα των Καλαϊτζίδη, Αναστόπουλου, Στράντζαλη, Παπαδόπουλου (Σούλη) παίξανε σε διάφορα μέσα. Οι παραπάνω περιπτώσεις «ναυάγησαν» εν τη γενέσει τους για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία. Άλλος γιατί περιμένει κάτι καλύτερο, άλλος γιατί δεν θέλει να πάρει το ρίσκο, άλλος γιατί προτάθηκε μόνος του…

Τελικά τα ονόματα που έμειναν στο «τραπέζι» και με τους οποίους γίνονται επαφές για να υπάρξει συμφωνία είναι αυτά του Σίνισα Γκόγκιτς που αντιμετώπισε μάλιστα τον Ηρακλή ως προπονητής του Εργοτέλη φέτος και του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ο οποίος ξεκίνησε την φετινή σεζόν την προπονητική του καριέρα από τον πάγκο του Πανιωνίου.

Πρόβλημα ο χρόνος και η (μη) γνώση του ρόστερ

Φυσικά οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες για όποιον και αν κληθεί να αναλάβει τον Ηρακλή σήμερα. Τόσο ο ελάχιστος χρόνος μέχρι τον πρώτο «τελικό» όσο και η αδυναμία εκ των πραγμάτων να γνωρίζουν σε βάθος το ρόστερ και τα χαρακτηριστικά των παικτών του Ηρακλή οδηγούν στην ανάγκη να πλαισιωθεί ο νέος τεχνικός από κάποιον άνθρωπο που θα γνωρίζει την ομάδα και θα μπορέσει να τον βοηθήσει την διαχείριση του δυναμικού. Μια τέτοια λύση φαντάζει ο Νίκος Θεοδοσιάδης ο οποίος πέρασε από τον πάγκο της ομάδας φέτος και έχει καλή γνώση των παικτών. Σίγουρα κάποια τέτοια κίνηση αναμένεται από πλευράς της διοίκησης για να μπορέσει να δοθεί λύση στο πρόβλημα που εκ των πραγμάτων θα αντιμετωπίσει ο οποιοσδήποτε τεχνικός που θα κληθεί να αναλάβει μια αποστολή εξαιρετικά δύσκολη για να οδηγήσει τον Ηρακλή στην φυσική του θέση, τα σαλόνια της Α΄Εθνικής.

Ρεπορτάζ: Θοδ. Παπαδόπουλος

Most Popular

To Top