Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Γκόγκιτς: «Συγχαρητήρια στον Ηρακλή για την νίκη του»

1743 logoira1908Iκανοποιημένος απο την παρουσία της ομάδας του εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Εργοτέλη Σίνιτσα Γκόγκιτς

“Ήξερα πόσο δύσκολο παιχνίδι ήταν. Ο Ηρακλής έχει βαριά φανέλα. Συγχαρητήρια στον Ηρακλή για μεγάλη νίκη. Συγχαρητήρια και στα δικά μου παιδιά, γιατί μέχρι και το τελευταίο λεπτό κυνήγησαν το αποτέλεσμα.Δεύτερο παιχνίδι που τρώμε γκόλ απο πέναλτι. Πρέπει να προσέχουμε. Ηταν, δεν ήταν δεν με νοιάζει. Το έδωσε ο διαιτητής και τελείωσε.Εύχομαι καλή συνέχεια Στράντζαλη και Ηρακλή. Ψηλά το κεφάλι. Πρέπει να συνεχίσουμε σε κάθε παιχνίδι να παλεύουμε για τη νίκη”.

Για την εικόνα της ομάδας του, τόνισε ότι “δεν έχουμε εύκολο γκόλ. Μας λείπει και η εμπειρία.Τα παιδιά ξέρουν σε ποιά ομάδα είναι και μαθαίνουν την Β’ Εθνική.Ο Πίτσος έκανε φοβερό παιχνίδι στην Κατερίνη. Ηθελα ένα έμπειρο παίκτη όπως ο Δασκαλάκης, να είναι δίπλα στον Σαρρή, που έχει παίξει όλα τα παιχνίδια. Μέχρι την αποβολή ο Δασκαλακης, πήγε καλά. Δεν είχε πρόβλημα. Κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια”.

Most Popular

To Top