Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Γκάφα ολκής απο Καράογλου

Γκάφα ολκής από τον Υπουργό Μακεδονίας Θράκης στα εγκαίνια του ξενοδοχείου Μακεδονία Παλάς.

 Συγκεκριμένα ο Θόδωρος Καράογλου, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης απευθύνθηκε στον Ιβάν Σαββιδη και του είπε : «Πρέπει να βοηθήσετε και τον Ηρακλή», παίρνοντας μια πληρωμένη απάντηση από τον μεγαλομέτοχο του δικεφάλου !

Μια ενέργεια που δεν έχει καμία λογική και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει τον κόσμο του Ηρακλή , την κουλτούρα του και την φιλοσοφία του. Ο Ηρακλής έχει μάθει στην ιστορία του να είναι μόνος του και πολύ περισσότερο αυτή την στιγμή που πέρασε τόσα πολλά. Ο Θόδωρος Καράογλου έκανε τεράστιο φάουλ με αυτή την κίνηση του , που είναι μια προσωπική ενέργεια ( λανθασμένη) και δεν αφορά τους κυανόλευκους.

Ο Ηρακλής πλέον δεν χρειάζεται την βοήθεια κανενός και ειδικότερα τώρα που είναι έτοιμος να κάνει την επιστροφή του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Ελλάδος , ενισχυμένος και δυνατός.

Καλύτερα θα έπρεπε να ρωτήσει τον κ. Σαββιδη τι θα γίνει με τα «παγωμένα» χρέη ετών που οφείλει στο ελληνικό δημόσιο και ας αφήσει τις προτροπές του για την ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Λάθος κ. Καράογλου.  Απο  την στιγμή που είστε φίλος του Ηρακλή, οφείλετε να σκέφτεστε και με αυτή την λογική και να μην κάνετε συνεχώς φάουλ

Most Popular

To Top