Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Γιατί κινδυνευει ο αγώνας με την Λάρισα

Γιατί κινδυνευει ο αγωνας με την ΛάρισαΑποφάσεις δεν πάρθηκαν ωστόσο η κουβέντα στα γραφεία της Θεμιστοκλέους κράτησε κοντά ένα τετράωρο.

 

Πρώτο θέμα συζήτησης ήταν το θέμα των χρεών της Λάρισας, με τον πρόεδρο της μικρής λίγκας, Σπύρο Καλογιάννη να τονίζει ότι αν δεν ρυθμιστούν οι ληξιπρόθεσμές οφειλές των θεσσαλών ως την προσεχή Τετάρτη 2/1, δεν θα οριστεί το εντός έδρας ματς τους κόντρα στον Ηρακλή, για την 15η αγωνιστική.

Πρόβλημα έχει προκύψει ενόψει της αναμέτρησης ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Ηρακλή,
στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Football League, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες δόθηκε διορία στους «βυσσινί» από το διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος να εξοφληθούν και να ρυθμίσουν άμεσα παλαιές οφειλές που υπάρχουν. Μέχρι τα τέλη της άλλης εβδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα, με την ομάδα της ΑΕΛ να πρέπει να καταβάλλει άμεσα ένα μεγάλο ποσό στο Φαμπιάν Κανόμπιο. Διαφορετικά δεν θα ορίζονται οι αγώνες της ΑΕΛ, θα μηδενίζεται σε κάθε παιχνίδι αλλά και θα της αφαιρούνται και 3 βαθμοί σε κάθε αγώνα που δεν θα ορίζεται.
Η οφειλή προς τον Κανόμπιο είναι 148.500 ευρω και προκειμένου να αναψει η πλευρά του παίκτη να συνεναίσει θα πρέπει να καταβληθεί ένα ποσό που θα αγγίζει τις 100 χιλιάδες ευρω. Ετσι την Τετάρτη  θα ξεκαθαρίσει απόλυτα το τοπίο αν και φαίνεται να υπάρχει η πρόθεση της ΕΠΑΕ να κάνει τα «στραβά» μάτια  για το  θέμα, οπότε θα μιλάμε για ένα νέο σκάνδαλο.

Το τι θα γίνει με το ματς Παναχαϊκής – ΑΕΛ, για το οποίο η Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ έκρινε πως κακώς ορίστηκε εξαιτίας χρεών των Θεσσαλών, η απόφαση θα παρθεί από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της διοργανώτριας αρχής.

Most Popular

To Top