Βόλει Ηρακλής

Κράβαρικ : «Γιατί έφυγα από τον Ηρακλή»

Ο Αντρέι Κράβαρικ μίλησε στον Arena 89,4 και αναφέρθηκε στην απόφαση του να πάει στον Άρη:

 

Για το ενδιαφέρον του Άρη:«Είναι αλήθεια. Δέχθηκε πρόταση πριν από 14 μέρες και δεν κρύβω ότι ήταν η μοναδική πρόταση από την Ελλάδα. Δέχθηκε προτάσεις από Πολωνία και Σλοβακία αλλά είναι κάτι πολύ δυνατό που με κρατάει στην Ελλάδα. Η οικογένεια μου και η κόρη μου. Δούλεψα πολλά χρόνια στον Ηρακλή αλλά πλέον άλλαξαν κάποια πράγματα. Δεν κρύβω ότι ήθελα να συνεχίσω ως προπονητής στην πρώτη κατηγορία»

Αν είχε πρόταση από τον Ηρακλή:«Δεν ξέραμε πραγματικά τι θα γίνει με τον Ηρακλή. Κάθε εβδομάδα λέγαμε που πάμε τι κάνουμε αλλά πέρασε αρκετός καιρός χωρίς να ξέρουμε κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Η κατάσταση ήταν πάρα πολύ δύσκολη αλλά δεν δέχθηκα δυστυχώς ούτε ένα τηλέφωνο. Και εμένα το μυαλό μου πήγε ότι τα πράγματα είναι τόσο άσχημα που δεν θα μπορούσε να κάνει ομάδα. Αλλά για να λέμε και την αλήθεια ακόμη και αν υπήρχαν οι προϋποθέσεις να ανέβει ξανά ο Ηρακλής δεν ξέραμε τι θα γίνει στο μέλλον. Χάρηκα αρκετά που δέχθηκα τουλάχιστον μία πρόταση από τον Άρη»

Για τις αντιδράσεις των οπαδών του Ηρακλή:«Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι ο παίκτης Κράβαρικ έχει κλείσει. Είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να δουλέψει και να πληρώνεται. Έχω πολλά έξοδα και μέσα σε αυτή την κρίση άρπαξα την ευκαιρία να πάω στον Άρη. Δεν ντρέπομαι που είμαι προπονητής του Άρη. Τι να το κάνω το ηθικό πράγμα. Θα μου δώσει λεφτά για να ζήσω; Τα λεφτά που μου χρωστάει ο Ηρακλής τα ξεχνάμε; Βάζουμε μόνο τα αρνητικά; Τι να κάνω να περιμένω πέντε χρόνια μέχρι να φτιάξει ομάδα ο Ηρακλής. Όλα αυτά είναι παρελθόν. Δεν θα μου δώσουν ψωμί οι χαρές που πήραμε με τον Ηρακλή. Εγώ εύχομαι από όλη την καρδιά μου να φτιάξουν τα πράγματα»

Και πρόσθεσε:«Και να με πάρουν τηλέφωνο αυτή την στιγμή θα κάνουμε μία συζήτηση και θα ακούσουνε ακριβώς όσα λέω και στο ραδιόφωνο. Οι στόχοι μου είναι ξεκάθαροι. Δεν μπορώ να ζήσω με ηθικά πράγματα και με ιστορία. Κάθε άνθρωπος θέλει να παίρνει λεφτά για να μπορεί να ζήσει»

Για τον Άρη:«Έχουμε κάνει αρκετές επαφές. Πιστεύω ότι θα έχει μία ομάδα σαν την περσινή πάνω-κάτω. Βλέπουμε πως είναι τα πράγματα. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμη με τις μεταγραφές αλλά ελπίζω ότι φτιάχνοντας μία ομάδα με μικρό μπάτζετ θα μπορέσουμε να κάνουμε μία καλή ομάδα. Προφορικά έχουμε μιλήσει με αρκετούς παίκτες. Υπάρχει  θέμα και με τον Χατζηπαραδείση.

Most Popular

To Top