Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Γιατί δεν έπεισε ο Παπαδόπουλος

Για τρεις περίπου ώρες κράτησε η γενική συνέλευση της ΠΑΕ Ηρακλής και όλοι περίμεναν να μάθουν λεπτομέρειες για την κατάσταση της ομάδας και την επόμενη μέρα.

 Δυστυχώς οι απαντήσεις δεν ήρθαν τουλάχιστον με πειστικό τρόπο και φάνηκε ότι η διοίκηση συνεχίζει να βαδίζει στα περσινά μονοπάτια που δεν στάθηκαν ικανά να φέρουν την ομάδα ψηλότερα.

          –Δεν μπόρεσε να πείσει ο Θόδωρος Παπαδόπουλος για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ. Από την μια μεριά τόνιζε ότι η ομάδα θα δημιουργηθεί προκειμένου να βρίσκεται του χρόνου στην Σούπερ Λίγκ. Από την άλλη τόνιζε ότι δεν μπορεί μόνος του και θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος.

          –«Η αρχή έγινε με τον προπονητή και τις μετέγραφες που κάναμε» και από την άλλη παραδέχονταν ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένος προγραμματισμός για να έρθει το επιτυχημένο αποτέλεσμα.

          –Δεν μπόρεσε να απαντήσει όταν ρωτήθηκε πως θα προσεγγίσει τον κόσμο από την στιγμή που είναι ξεκάθαρα απέναντι του.

        –  Πως θα ανταποκριθεί οικονομικά από την στιγμή που τα έσοδα θα είναι μικρότερα και θα χρειαστούν περισσότερα έξοδα.

      –    Όταν ρωτήθηκε πως θα προστατέψει την ομάδα από «αστάθμητους» παράγοντες και τις δυσάρεστες παρενέργειες απλά είπε για να πει κάποια πράγματα και γενικά «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε».

      –    Δεν ξεκαθάρισε αν επιθυμεί κάποιο αντίτιμο για να αποχωρήσει από την ΠΑΕ ή τι ακριβώς ζητάει.

Η πλειονότητα των παρόντων και όχι μόνο δεν πείστηκαν και σαφώς περίμεναν περισσότερα στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Η δυσφορία είναι μεγάλη και όλοι περιμένουν κάτι καλύτερο, Τουλάχιστον αυτό που επιθυμούν όλοι είναι να στηριχτεί η ομάδα στο αγωνιστικό κομμάτι για να μην τρέχουν πάλι την τελευταία στιγμή.

Most Popular

To Top