Μπάσκετ Ηρακλής

O Γιαννουζάκος στην προπόνηση του Μπάσκετ! Σε λίγο ΠΛΟΥΣΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ-ΠΑΙΚΤΩΝ

Ένας φίλος από τα παλιά έκανε την εμφάνιση του σήμερα στο Ιβανώφειο, στην προπόνηση της ομάδας Μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΗ.

Ο Γιώργος Γιαννουζάκος έδωσε το παρόν, μαζί με ουκ ολίγους νέους παίκτες της ομάδας και παρόντα τον νέο προπονητή, Θωμά Κωστόπουλο! Ο Γιαννουζάκος, στα 37 του πλέον, προπονήθηκε κανονικά μαζί με την ομάδα, και λέγεται ότι είναι διαθέσιμος για να την ενισχύσει. Να σημειωθεί ότι πέρσι ο επί χρόνια φόργουορντ του ΗΡΑΚΛΗ έπαιξε στον Έσπερο Λαμίας και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τον Σύλλογο αν του ζητηθεί.

 

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ως γνωστόν έχει δικαίωμα μόνο για δύο μεταγραφές παικτών άνω των 30 ετών, όπως όλες οι ομάδες, και θα αποφασίσει εν καιρώ ποιοι παίκτες θα τις καταλάβουν, ενώ για τον Γιαννουζάκο σχολιάστηκε θετικά η παρουσία και ενδέχεται να βοηθήσει την ομάδα είτε ως παίκτης, είτε από κάποιο άλλο πόστο.

Στην προπόνηση έδωσαν το παρόν οι νεοαποκτηθέντες Σικαλίδης, Σαμαράς, Ζεχερλής, Καζάκος, Αποστολίδης, οι «παλιοί» αν και έφηβοι Ικονόμι, Βασιλόπουλος, δύο έφηβοι που δοκιμάζονται, και οι προπονητές Κωστόπουλος-Βαττός, με τον Χρήστο Χρηστίδη να έχει το γενικό… πρόσταγμα.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ IRAKLIS1908.GR ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

 

Most Popular

To Top