Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Γεωργίου : «ΜVP είναι ο κόσμος»

Ο Ακης Γεωργίου… έκλεψε την παράσταση στο παιχνίδι με τον Αετό Σκύδρας, ωστόσο ο ίδιος επέλεξε να αποδώσει τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη στον κόσμο του Ηρακλή.

 

 Συγκεκριμένα ο Ακης Γεωργίου όταν του αποδόθηκε ο τίτλος του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της αναμέτρησης με τον Αετό Σκύδρας, έσπευσε να διευκρινίσει: «Για άλλο έναν αγώνα, mvp της ομάδας ήταν ο κόσμος του Ηρακλή, ο οποίος παρά την εντός έδρας ήττα από τον Τύρναβο βρέθηκε στο γήπεδο και μας συμπαραστάθηκε όπως κάνει σε κάθε παιχνίδι».

Στη συνέχεια των δηλώσεών του, ο Γεωργίου αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο προετοιμάστηκε η ομάδα του για το παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας, λέγοντας: «Σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας μας για τον αγώνα με τον Αετό Σκύδρας λέγαμε ότι δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας. Γνωρίζαμε ότι είναι μια ομάδα η οποία έχει κάνεις ζημιές και η οποία δεν χάνει εύκολα.

Νομίζω ότι όλα αυτά μας βοήθησαν σημαντικά, ώστε να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι και να φτάσουμε στη νίκη. Παράλληλα μετά την ήττα από τον Τύρναβο βγάλαμε πείσμα και θυμό. Θέλω να σταθώ σε αυτό το παιχνίδι… Δεν είμαστε σε θέση να χαρούμε όσο θα θέλαμε τη νίκη επί του Αετού Σκύδρας καθώς είμαστε ακόμα στεναχωρημένοι από την ήττα μας στο παιχνίδι με Τύρναβο. Ακόμη και τώρα πιο πολύ στο μυαλό μας είναι η ήττα από τον Τύρναβο παρά το 6-0 επί της Σκύδρας».

 

«ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ»

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του στον Sport 103F.M. ο Γεωργίου τόνισε: «Πλέον κοιτάμε το παιχνίδι στη Λευκάδα. Πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα γι’ αυτόν ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας. Απομένουν πέντε αγωνιστικές μέχρι τη λήξη του Πρωταθλήματος και απέχουμε πέντε βαθμούς από τη δεύτερη θέση. Γνωρίζω καλά την κατηγορία και είμαι σίγουρος ότι αν εμείς κάνουμε το απόλυτο η διαφορά αυτή μπορεί να καλυφθεί. Αυτή τη στιγμή πρέπει να κοιτάμε μόνο τα δικά μας αποτελέσματα και αν αυτά είναι θετικά τότε προλαβαίνουμε να μπούμε στην τριάδα».

Most Popular

To Top