Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Γενικό προσκλητήριο από την ΑΘ-10

Κάλεσμα σε όλους που περιστρέφονται γυρω απο την κυανόλευκη οικογένεια πραγματοποιησε η ΑΘ-10 μετα την σημερινη ανοιχτη γενική συνέλευση της.

 Μετά την στασιμότητα που υπήρξε αναφορικά με την επόμενη μέρα του Ηρακλή στο ιδιοκτησιακό καθεστως  ζητάει απο όσους βρισκονται στην οικογένεια του Ηρακλή να δώσουν την Τετάρτη το παρών στο Κατσάνειο , προκειμένου να βρεθει μια λύση που θα κρατήσει ψηλα το μέγεθος του Ηρακλή. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει :

Μερικές μέρες μετά τη γενική συνέλευση της Π.Α.Ε. και φτάνοντας σε ένα χρονικό σημείο ιδιαίτερα κρίσιμο για το μέλλον της ομάδας στη χρονιά που έρχεται, αποφασίσαμε να πάρουμε κάποιες πρωτοβουλίες, οι οποίες μοναδικό στόχο έχουν την αλλαγή στο διοικητικό κομμάτι της Π.Α.Ε..

Ιδιαίτερα μετά τη γενική συνέλευση όπου πραγματικά δεν πήραμε καμία απάντηση στα θέματα που θέσαμε, όπου αντιληφθήκαμε το πόσο πολύ έχει μικρύνει διοικητικά ο ΗΡΑΚΛΗΣ, όπου βεβαιωθήκαμε ότι αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα τότε θα ξαναζήσουμε ακριβώς αυτά που πιστεύαμε ότι ανήκουν στο παρελθόν, οφείλουμε να σημάνουμε συναγερμό σε όσους ακόμα επιμένουν να ονειρεύονται σε αυτό το σύλλογο.

Καλούμε λοιπόν όσους αρνούνται να συμβιβαστούν με την ολοένα και μεγαλύτερη σμίκρυνση του μεγέθους του ΗΡΑΚΛΗ, καλούμε όλους τους επιφανείς Ηρακληδείς, καλούμε τους παλαιμάχους, καλούμε τους δημοσιογράφους, τους υπόλοιπους συνδέσμους και όσους φορείς του συλλόγου έχουν απομείνει σε ανοικτή συνέλευση-συζήτηση την Τετάρτη 17/7 στις 20:00 στο Κατσάνειο για να ερευνήσουμε από κοινού αν έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε την καταστροφική πορεία που έχει πάρει ο σύλλογος.

Most Popular

To Top