Κολύμβηση

Κυανόλευκα σκουφάκια γέμισε το Εθνικό Κολυμβητήριο

Κυανόλευκα σκουφάκια γέμισε το Εθνικό Κολυμβητήριο  ,τη δεύτερη ημέρα έναρξης  της νέας αγωνιστικής χρονιάς  του τμήματος Υδατοσφαίρισης .

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στους υπευθύνους της ομάδας ,στη προσπάθεια που καταβάλουνγια καθολική επαναφορά  της αίγλης  και κύρους του τμήματος ,εκεί που πραγματικά του αρμόζει να βρίσκεται.
 «ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ»,  λένε οι άνδρες ,όπου υπάρχουν έντονες διαβουλεύσεις για παραπέρα ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας και ήδη έπιασαν δουλειά!!   
       ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ  ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ!!   
        «Στέλνουμε ένα διαφορετικό μήνυμα  προσέγγισης των  τρυφερών ηλικιών στον αθλητισμό», τονίζει προς όλες τις κατευθύνσεις  το τμήμα. «Θέλουμε να  εντάξουμε τον “πιτσιρικά”  σε μια ομαδική διαδικασία, να αναδείξουμε αρετές ευγενούς άμιλλας και  υγιούς ανταγωνιστικότητας, να βοηθήσουμε στη δημιουργία υγιών σχέσεων ,να κοινωνικοποιήσουμε το νεαρό αθλητή εν γένει ,διδάσκοντας αυτοσεβασμό και σεβασμό παράλληλα, πειθαρχία, οργάνωση σχολείου και ελεύθερου χρόνου, βοηθώντας  σημαντικά τους γονείς στη καθημερινή προσπάθεια  που κάνουν για κάθε είδους επιτυχίας των παιδιών τους. ,κι όλα αυτά μέσα απ την άθληση και το παιχνίδι.
Το σύνθημα και ο στόχος μας?
          « ΟΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ»
Στη πράξη με την επιλογή των προπονητών και με ειδικά οικονομικά προγράμματα!!
      ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.
ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
                                     τηλ. 6945803313 Καριπίδης         Μάκης
                                            6980963964 Αθανασιάδης     Γιώργος
                                            6948980240 Ντουγιουτζής    Αναστάσιος

Most Popular

To Top