Βόλει Ηρακλής

Γελάει ο κόσμος με …..

Όπως είχε αναφέρει το Iraklis1908.gr ο Ηρακλής έκανε στροφή στον Μπορόβνιακ που τελικά συμφώνησε και έρχεται στην Ελλάδα.

 

Μάλιστα η σχετική ανάρτηση έγινε σήμερα το πρωί περίπου στις 12.35.

Δυστυχώς στην Bluearena έβαλαν την είδηση με ώρα Τεχεράνης, καθώς η ανάρτηση για την απόκτηση του Μπορόβνιακ δεν υπήρχε μέχρι τις 15.00 και ξαφνικά εμφανίστηκε στις 12.30 (!) . Συγχαρητήρια για τα γρήγορα αντανακλαστικά !

Την άλλη φορά ας την βάλουν και με ώρα Κίνας (έξι ώρες διαφοράς) δεν είναι κακό. Ο κόσμος έχει μάτια και ο καθένας κρίνεται. Τέτοιες όμως αστειότητες απλά προκαλούν γέλιο.

Αν βιαστούν ορισμένοι να μιλήσουν για κόμπλεξ ας κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέπτη . Κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται και να γράφονται και οι πλαστογραφίες των ειδήσεων να αναφέρονται. Ούτε αυτό είναι κακό.

Όπως συνηθίζεται κάθε φορά που υπάρχει νέα ανάρητηση , αυτή «μοιράζεται» και από το facebook. Στην Bluearena αν και είχαν αναρτήσει το θέμα από τις 12.30 το μοίρασαν στο Facebook στις 16.00 (!). Μάλιστα νωρίτερα όμως είχαν φροντίσει να μοιράσουν στο facebook τις ειδήσεις που είχαν μπει με κανονική ώρα στην ιστοσελίδα.

Υ.Γ. Στην επόμενη μετεγραφή να βάλετε ώρα Τόκιο ,άλλωστε δεν θα αργήσει

Most Popular

To Top