Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Γιατί τον πληγώνει το Καυτατζόλγειο

mixos52Μία σύντομη ματιά στους αριθμούς αρκεί για να καταδείξει το φετινό πρόβλημα του Ηρακλή. Οι κυανόλευκοι έχουν τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα σε σχέση με τους βασικούς τους ανταγωνιστές για την άνοδο.

 

Αυτό που τόνισε μέχρι και ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Στράντζαλης, και παραδέχονται πλέον όλοι, είναι το γεγονός ότι οι κυανόλευκοι δεν έχουν εκμεταλλευτεί την έδρας τους στον μέγιστο βαθμό.

Οι χαμένοι βαθμοί στο πρωτάθλημα

Ο Ηρακλής έχασε σημαντικούς βαθμούς στα θεωρητικά πιο «βατά» παιχνίδια μέσα στην έδρα του τόσο με τον Γάζωρο στην πρεμιέρα όσο και με τον Φωκικό την προηγούμενη αγωνιστική. Συνολικά οι κυανόλευκοι έχουν δώσει εφτά παιχνίδια στο Καυτατζόλγειο από τα οποία μόλις τα τρία κατέληξαν νικηφόρα. Την ίδια στιγμή ο 1ος στην κατάταξη Απόλλων Σμύρνης έχει εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον παράγοντα έδρα καθώς μετράει 5 νίκες και μόλις δύο ισοπαλίες.

Ο 2ος Εργοτέλης μετράει 4 νίκες 1 ισοπαλία και 1 ήττα από τον Ηρακλή.

Η 3η Νίκη Βόλου 4 νίκες 2 ισοπαλίες και 1 ήττα όπως και ο Εθνικός Γαζώρου. Τέλος ο 5ος Ηρακλής Ψαχνών μετράει 5 νίκες 1 ισοπαλία και 2 ήττες.

Συνοπτικά οι εντός έδρας βαθμοί της πρώτης εξάδας.

Απόλλων 17

Ψαχνά 17

Νίκη 14

Γάζωρος 14

Εργοτέλης 13

Ηρακλής 13

Μάλιστα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ηρακλής κατέχει την χειρότερη άμυνα από τις έξι ομάδες στα εντός έδρας με παθητικό 7.

Ενώ παράλληλα οι κυανόλευκοι έχουν και την καλύτερη επίθεση με 12 γκόλ.

 
 
 
 
 

Most Popular

To Top