Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Φτιάχνουν την λίστα των μετεγραφών

Φτιάχνουν την λίστα των μετεγραφώνΤο γεγονός ότι η ομάδα ποδοσφαίρου αναγκαστικά δημιουργήθηκε την τελευταία στιγμή , άφησε τα σημάδια του στους «κυανόλευκους».

 

Είναι φανερό ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε ορισμένες θέσεις προκειμένου να μπορέσει να πετύχει τον στόχο της. Οι επιλογές που υπήρξαν στους ξένους παίκτες ήταν κάτω από την πίεση χρόνου, ενώ οι επιλογές που έγιναν για τους έλληνες ποδοσφαιριστές στην πλειονότητα τους ήταν επιλογές για την συμμετοχή της ομάδας στην Γ΄ Εθνική.

Έτσι θεωρείται δεδομένο ότι η διοίκηση θα προχωρήσει στην μεταγραφική ενίσχυση τον Γενάρη. Δεν περιμένουν όμως να περάσουν οι μήνες και να τρέχουν την τελευταία στιγμή. Ήδη έχουν στην λίστα τους ορισμένους παίκτες που είχα προταθεί αλλά δεν μπορούσαν να τους αποκτήσουν για ορισμένους λόγους , είτε κάποιους άλλους που θα μπορέσουν τον Γενάρη να αλλάξουν ομάδα. Επιπλέον έχουν το μυαλό τους και στην ελληνική αγορά για να βρουν παίκτες που θα μπορέσουν να βοηθήσουν.

Δεν αποκλείεται στα τέλη του Νοεμβρίου να ξεκινήσουν πλέον να ανοίγουν τα χαρτιά τους για τις κινήσεις που θα κάνουν για να είναι η ομάδα ανταγωνιστική και να έχει μια σεζόν που θα την οδηγήσει στην Σούπερ Λίγκ.

Most Popular

To Top