Όπως παλιά..

Φόβου του Ηρακλειδεις και δώρα φέροντες

Ηρακλής δεν γίνεσαι για τους τίτλους και τα πρωταθλήματα. Ηρακλή γίνεσαι γιατί είναι η μοναδική ομάδα που τα βάζει με το κατεστημένο.

Το απέδειξε όταν πέρσι το καλοκαίρι τα έβαλε με όλους προκειμένου να αποκαταστήσει την αδικία  που  έγινε σε βάρος του.  Μπορεί να μην τα κατάφερε και να κατρακύλησε στην  Δ΄  εθνική. Κάτι που δεν έχει προηγούμενο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όπως φαίνεται δεν θα υπάρξει άλλη ομάδα που θα περάσει την  περιπέτεια  του Ηρακλή.

Σε άλλες ομάδες θα είχαν διαλυθεί, αντίθετα όμως στον Ηρακλή δυνάμωσαν και βρήκαν το σθένος να δουν την επόμενη μέρα. Οι φίλαθλοι της ομάδας με το «καλημέρα» έδειξαν ότι είναι κοντά στην προσπάθεια. Πέντε χιλιάδες γέμισαν το γήπεδο της Καλικράτειας και η συνέχεια θα ήταν ανάλογη. Ο εκφοβισμός όμως που υπήρξε και  η αστυνομοκρατία που επικρατεί στις αναμετρήσεις των κυανόλευκων, παραλίγο να αποτελέσουν τροχοπέδη.

Πάλι όμως  κόσμος αντιστάθηκε και κατάλαβε την παγίδα  που είχε στηθεί και αγκάλιασε την  προσπάθεια  και περιμένει πλέον τα αποτελέσματα. Γιατί αν επιτευχθεί ο στόχος και η μάδα καταφέρει να πάρει την άνοδο , τότε θα  πρέπει να τρέμουν τον Ηρακλή που θα έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα στην  Σουπερ Λίγκ. Μια νέα ομάδα , χωρίς χρέη με δυναμική κόσμου, θα έχει όλα τα εχέγγυα να πετυχει όσα δεν πέτυχε τα προηγούμενα χρόνια.

Most Popular

To Top