Ποδόσφαιρο Ηρακλής

« Γουστάρω που ήρθα στον Ηρακλή»(Photos)

Σε πελάγη ευτυχίας ήταν σήμερα ο Γιάννης Φιρινίδης καθώς αποτελεί πλέον παίκτη του Ηρακλή.

 

Ο έμπειρος τερματοφύλακας  ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος  και χαρούμενος  για να την απόφαση του. Ο 28χρονος πορτιέρο αποκαλύφθηκε στο Iraklis1908.gr  στην Μίκρα με την κυανόλευκη φανέλα !

 

Η συμφωνία με τον Φιρινίδη έκλεισε χθες το βράδυ μετά από μεγάλη προσπάθεια που έγινε από την ομάδα του Ηρακλή. Ο 28χρονος πορτιέρο δέχτηκε πιέσεις από τον Αλέξη Κούγια για να υπογράψει στην Παναχαϊκή. Μάλιστα ο πρόεδρος της πατρινής ομάδας ήρθε στην Θεσσαλονίκη για αυτόν τον λόγο. Την τελευταία όμως στιγμή  πήρε την απόφαση του να υπογράψει για δυο χρόνια στον Ηρακλή.

«Για μένα μέτρησε ο ειδικό βάρος του Ηρακλή. Η ομάδα αυτή έχει ιστορία και θέλω να παίξω και να βοηθήσω από την μεριά μου. Σέβομαι και την Παναχαϊκή, αλλά για μένα ήταν απόφαση ζωής».

Ο Φιρινίδης βρέθηκε σήμερα στην Μίκρα για την φωτογράφηση του Iraklis1908.gr  και  έμεινε άφωνος από αυτά που συνάντησε:

«Είναι  απίστευτο αυτό που συνάντησα.  Πέρσι έκανα προπονήσεις σε γήπεδα 5Χ5  και σε κάποια μέρη εκτός Επανομής. Αυτές οι εγκαταστάσεις του Ηρακλή είναι εξαιρετικές και πιστεύω ότι βοηθούν κάθε παίκτη για να προετοιμάζετε καλυτέρα. Μου βγάζει θετική αύρα και μεγάλη διάθεση α ξεκινήσω τις προπονήσεις με τον Ηρακλή»

Πάντως δεν είναι η πρώτη του επαφή με τους «κυανόλευκους» αφού το 2001 είχε βρεθεί πολύ κοντά  στην ομάδα του Ημίθεου.

«Είχα έρθει στην Μίκρα , που  ήταν εντελώς διαφορετική, για να δοκιμαστώ. Τότε ήταν προπονητής ο Άγγελος Αναστασιάδης και τερματοφύλακας ο Ραϊνκε

. Για ορισμένους λόγους δεν προχώρησε το θέμα. Ήταν όμως στην μοίρα μου να παίξω σε αυτή την ομάδα».

Ο τερματοφύλακας των κυανόλευ

κων μίλησε και για τους φιλάθλους του Ηρακλή λέγοντας:

«Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν οι συζητήσεις με τον Ηρακλή, άρχισα να κοιτάω στο διαδίκτυο παλιότερους αγώνες. Είναι εκπληκτικό να παίζεις με τέτοιους φιλάθλους. Γουστάρω να παίζω για τέτοιους φιλάθλους και μακάρι να πάνε όλα καλά και να τους δώσουμε χαρές».

 

«Ο Ηρακλής θέλοντας και μη, πρέπει να πρωταγωνιστεί σε κάθε κατηγορία. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει που θα παίζει ο Ηρακλής, μιλώντας με τον πρόεδρο αντιλήφθηκα ότι θα φτιάξει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί σε όποια κατηγορία και αν είναι τελικά η ομάδα. Σίγουρα θα κάνει πολύ καλές μεταγραφές, η ομάδα δεν χρειάζεται και πολλά άλλωστε, ο Ηρακλής θα κάνει πρωταθλητισμό είτε στην Β` είτε στην Γ` Εθνική. Το όνομα και ο κόσμος του Ηρακλή είναι κίνητρο για κάθε παίκτη να έρθει και νομίζω ότι αν η ομάδα παίξει στην Β` Εθνική θα ανέβει άμεσα στην Σούπερ Λίγκ`»

Συνεχίζοντας συμπλήρωσε «Δεν συζήτησα που θα αγωνίζεται η ομάδα του χρόνου, αν με ενδιέφερε αυτό θα περίμενα 10 μέρες για να ξέρω σίγουρα αλλά εγώ ήρθα στον Ηρακλή από τώρα. Με τιμά σαφώς το ενδιαφέρον της ομάδας και θα βάλω τα δυνατά μου για τον Ηρακλή, θα παίξω όσο καλύτερα μπορώ. Το βήμα παραπάνω για μένα έγινε με τον ερχομό μου στον Ηρακλή και μακάρι να παίξω σύντομα με τον Ηρακλή στην Superleague»

Most Popular

To Top