Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Φύγετε όσο είναι νωρίς »

Όπως όλα δείχνουν η διοίκηση θα  προσπαθήσει να συνεχίσει  και στην επόμενη σεζόν. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από όσα  γίνονται γνωστά  και όπως φαίνεται δεν αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της κατάστασης και κυρίως  το κοινό αίσθημα.

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε η συγκεκριμένη διοίκηση έτυχε της μεγαλύτερης εμπιστοσύνης από όλους και κυρίως την στήριξη σε όλα τα επίπεδα. Ωστόσο απέτυχε  να προβιβάσει την ομάδα από την Γ΄ Εθνική στην Φουτμπολ Λίγκ και φέτος  από την Φουτμπολ Λίγκ  στην  Σούπερ Λίγκ.

Το σημαντικότερο είναι ότι έχει χάσει την αξιοπιστία της και την εμπιστοσύνη του κόσμου και αυτό που λένε όλοι είναι : «Φύγετε όσο είναι νωρίς» .  Από την στιγμή που ο Θόδωρος Παπαδόπουλος δεν δείχνει ικανός να κυβερνήσει το καράβι αυτο δεν θα πρέπει να βουλιάξει. Θα πρέπει να βρεθεί άλλος καπετάνιος. Ο κόσμος δείχνει αρκετά πικραμένος από όσα συνέβησαν και δεν μπορεί να περιμένει περισσότερο με τις υπάρχουσες καταστάσεις.

Η διοίκηση δείχνει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί οικονομικά Πέρσι σε μια σεζόν όπου υπήρχαν οι προϋποθέσεις δημιουργήθηκε άνοιγμα 300 χιλιάδων ευρώ. Στην επόμενη σεζόν που τα έσοδα αναμένεται να είναι μικρότερα, η προσέλευση του κόσμου( αν δεν αλλάξει κάτι)  λιγότερη, δεν φαίνεται εφικτό να διοίκησει και να πετύχει τον στοχο.

Πρέπει αύριο κιόλας να αλλάξουν τα δεδομένα και θα πρέπει να αποχωρήσει η διοίκηση. Εφόσον δεν μπορεί να βρει μια διάδοχη κατάσταση, ας αποχωρήσει και τότε είναι πιθανό να βρεθούν ενδιαφερόμενοι.  Ο Ηρακλής ποτέ δεν χάθηκε και ούτε θα χαθεί.
Τα  λάθη που έγιναν φέτος ήταν πολλά και τεράστια και  τα πισώπλατα χτυπηματα  που δέχτηκαν οι φίλαθλοι πολλά.
Δεν υπάρχει άλλος χρόνος και οι φίλαθλοι δεν βλέπουν καμία κίνηση αποχώρησης της διοίκησης της ΠΑΕ. Ο χρόνος περνάει και χάνεται και μαζί κινδυνεύει να χαθεί άλλη μια χρονιά.
Δυστυχώς ο Ηρακλής δεν έχει αυτή την πολυτέλεια γιατί πλέον θα μπει σε πέτρινα χρόνια και θα είναι μια γενοκτονία   για τους κυανόλευκους φιλάθλους.

Most Popular

To Top