Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Φεύγουν τα διαρκείας στο «πέταλο» και την Θυρα -13

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ηρακλή εδώ και τρία καλοκαίρια υπήρξαν οι μπροστάρηδες σε όλες τις κινητοποιήσεις για τη δικαίωση της ομάδας.

 

http://www.thesporters.com

Πλέον, στη νέα εποχή που ανατέλλει για το ταλαιπωρημένο «κυανόλευκο» ποδοσφαιρικό τμήμα, οι οργανωμένοι εμφανίζονται αποφασισμένοι να δείξουν για μια ακόμη φορά σε όλους τους ομοϊδεάτες τους, τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν.

Μία εβδομάδα μετά την έναρξη της διαδικασίας των προεγγραφών για τα διαρκείας, στα γραφεία της Μίκρας έχουν στη διάθεση τους τα πρώτα συγκεντρωτικά στοιχεία σχετικά με τα εισιτήρια που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη ζήτηση.
Βάσει αυτών, προκύπτει ότι από το σύνολο των προεγγραφών που έχουν γίνει μέχρι τώρα το 60% αφορούν τα διαρκείας για το πέταλο της θύρας 10.

Χωρίς να μπουν στη διαδικασία αναφοράς συγκεκριμένου αριθμού διαρκείας σημειώνουν ότι μετά τα 50άρια (εισιτήρια για τη θύρα 10) ακολουθούν σε ζήτηση αυτά για τη θύρα 13 (100 ευρώ).

Βάσει των ίδιων στοιχείων το ποσοστό των διαρκείας για τη θύρα 13 επί του συνόλου των προεγγραφών αγγίζει το 25%. Το υπόλοιπο 15% αφορά κυρίως τα εισιτήρια για τις θύρες 4, 5 και 6 τα οποία κοστίζουν 250 ευρώ και δίνουν στον αγοραστή τους τη δυνατότητα να πάρει ως δώρο μια μετοχή η τιμή της οποίας ανέρχεται στα 30 ευρώ.

Μια ακόμη παράμετρος σχετικά με τη μέχρι τώρα συμμετοχή του κόσμου του Ηρακλή στις προεγγραφές για τα διαρκείας, είναι ότι από χθες άρχισαν να ενεργοποιούνται και οι φίλοι της ομάδας που ζουν εκτός Θεσσαλονίκης. Και σε αυτή την περίπτωση η μεγαλύτερη ζήτηση αφορά τα διαρκείας για τη θύρα 10. Στα παραπάνω βέβαια πρέπει να συνυπολογιστεί η κρίση, η οποία έχει οδηγήσει πολλούς από τους Ηρακληδείς που στο παρελθόν ήταν κάτοχοι των ακριβότερων διαρκείας να στραφούν στη σαφώς πιο οικονομική επιλογή της θύρας 10.

Most Popular

To Top