Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Κατσαβάκης : «Φαβορί ο Ηρακλής & Παναιτωλικός»

Ο Μάκης Κατσαβάκης έχρισε φαβορί για την άνοδο στη Super League τους Παναιτωλικό και Ηρακλή.

 

Ο Μάκης Κατσαβάκης μίλησε στον «Arena Fm 89,4» για τα πλέι οφ της FootballLeague, για τον Ηρακλή και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Σίνισα Γκόγκιτς:

Για τους αγώνες:« Θα είναι δύσκολα όλα τα παιχνίδια, οι ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές και θα παλέψουν μέχρι το τέλος για την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ. Η πρεμιέρα θα είναι πολύ σημαντική και σίγουρα θα βγούνε κρίσιμα συμπεράσματα».

Ποιες ομάδες βλέπει ως φαβορί :«Ο Ηρακλής και ο Παναιτωλικός  είναι τα φαβορί. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει βαριά φανέλα και σίγουρα αυτό θα παίξει το ρόλο του, ενώ ο Παναιτωλικός έχε ποιοτικό ρόστερ και μπορεί να κάνει την διαφορά».

Για τον Ηρακλή και για τον Γκόγκιτς:«Αν ο Ηρακλής κερδίσει στην πρεμιέρα θα αλλάξουν τα πάντα, είναι πάρα πολύ σημαντικό να ξεκινήσει με νίκη. Όσο για τον Γκόγκιτς θεωρώ ότι θα βοηθήσει την ομάδα, έχει εμπειρίες και την ξέρει καλά την κατηγορία, μια αλλαγή βοηθάει πάντα».

Τέλος τόνισε :«Πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξει η Νίκη Βόλου και πως θα αντιδράσει άμα χάσει και μαθηματικά τις ελπίδες της για την άνοδο και τι τρικλοποδιές θα βάλει στους αντιπάλους της»

Most Popular

To Top