Βόλει Ηρακλής

«Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν»

Iκανοποιημένος από τη νίκη και τους δυο βαθμούς επί του Ρεθύμνου δήλωσε στο volleyball.gr ο προπονητής του Ηρακλή, Παναγιώτης Καλπάκης μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ΟΠΕΡ – Ηρακλής.

Ευχαριστημένος με την συγκομιδή του βαθμού σε σχέση με την έκβαση της αναμέτρησης παρουσιάστηκε ο τεχνικός του ΟΠΕ Ρεθύμνου, Μιχάλης Χαχαγιόπουλος.

Από την πλευρά του ο κ. Καλπάκης μέσα στη χαρά της νίκης δεν ξέχασε να ευχαριστήσει κάποιους ανθρώπους. «Κάποιοι μάτωσαν οικονομικά για να μπορέσει η ομάδα να ταξιδέψει στην Κρήτη, αλλά πιστεύω ότι τους ανταποδώσαμε τη θυσία τους με τη νίκη που κατακτήσαμε κι ήταν το δικό μας ευχαριστώ προς αυτούς», είπε αρχικά και συνέχισε στο ίδιο ύφος: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του Ρεθύμνου για την καταπληκτική ατμόσφαιρα, αλλά και τη συμπεριφορά τους πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα, αφού παρά την ήττα τους μας συνεχάρησαν. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη νίκη και τους δύο βαθμούς, αφού παίζαμε με μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα, αλλά τα καταφέραμε».

Ενώ ο τεχνικός του Ρεθύμνου τόνισε: «Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι είναι κέρδος που πήραμε τον πόντο και κρατήσαμε τη διαφορά μας από τον Ηρακλή. Όπως φαίνεται θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι για να δούμε πότε θα ξεκαθαρίσει η 4η θέση. Απομένουν 5 αγωνιστικές εμείς έχουμε τον Ολυμπιακό, ο Ηρακλής υποδέχεται την Κηφισιά κι όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη θα βρεθεί από πάνω».

Most Popular

To Top