Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Υπάρχει ενδιαφέρον από επενδυτές»

Το ενδιαφέρον επιχειρηματιών που είναι διατεθειμένοι να αναλάβουν τον Ηρακλή, αποκάλυψε η δικηγόρος Μαρίνα Καλαϊτζη με δηλώσεις της στον ARENAFM 894.

 Είπε η δικηγόρος στον ARENA 89,4 : Εκπροσωπώ πολύ γνωστούς επιχειρηματίες που ανήκουν και στην οικογένεια του Ηρακλή και επιθυμούν να αναλάβουν ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ τον Ηρακλή αναλαμβάνοντας όλα τα χρέη της ΠΑΕ στο σύνολό τους τα οποία θα τα μάθουμε μετά τον οικονομικό έλεγχο, που πρέπει να γίνει».

 Κι ακόμη:«Υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι θέλουν να αναλάβουν τον Ηρακλή, υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον. Θα αναλάβουμε όλα τα οικονομικά χρέη της ομάδας, υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι από πίσω οι οποίοι θέλουν να κάνουν δουλειά. Είναι όλοι Ηρακληδείς , σοβαροί οικογενειάρχες και θέλουν το καλό της ομάδας. Επίσης υπάρχουν δυο επώνυμοι επιχειρηματίες οι οποίοι θα μπουν μπροστά στην όλη προσπάθεια. Στόχος μας είναι να επανέλθει ο Ηρακλής στην θέση που του αξίζει».

 Για τον αν έχουν γίνει συζητήσεις και ποιον : «Έχουν γίνει συζητήσεις αλλά δεν γνωρίζω γιατί η άλλη πλευρά το διαψεύδει,  δεν μπορώ να αποκαλύψω  με ποιον έγιναν, δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες . Το θέμα είναι ότι υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον και θέλουμε αυτό να τονιστεί»

 Για το αν γνωρίζουν τα πραγματικά χρέη: «Τα χρέη θα προκύψουν μετά τον οικονομικό έλεγχο, αλλά δεν θέλω να μεταφέρω τέτοιου είδους λεπτομέρειες και δεν έχω τέτοια εντολή, προς το παρόν…».

 

 

 

Most Popular

To Top