Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Ισσάκ : «Έχει πάθος ο κόσμος»

Jove IsaacΔυο γκολ έχει πέτυχει μέχρι στιγμής ο Ρούμπι Ισσακ και σχολιάζοντας στην εφημερίδα Goal τον αγώνα με τον Απόλλωνα αλλά και τους στόχους του Ηρακλή τόνισε :

«Είναι το μόνο που μας λείπει, να μπορούμε να κλειδώνουμε τα παιχνίδια στο γήπεδό μας. Οι οπαδοί μας βοηθούν πολύ και είναι καταπληκτικό που έρχονται τόσοι πολλοί στα παιχνίδια μας. Στα εκτός έδρας ματς δεν είδα άλλη ομάδα με τόσο κόσμο και τέτοιο πάθος. Είναι πολύ σημαντικό που έχουμε ένα κοινό που είναι απαιτητικό και πιέζει».

Για την δική του παρουσία στην ομάδα είπε

«Ήρθαμε τελευταία στιγμή και αρχικά μας πήρε χρόνο για να ενσωματωθούμε και ο προπονητής ήθελε να με βάλει σιγά-σιγά στα παιχνίδια προκειμένου να μπω στη δυναμική της ομάδας, αλλά και να μάθω καλύτερα τον ελληνικό τρόπο παιχνιδιού. Πλέον η ομάδα δουλεύει καλύτερα».

Καταλήγοντας ο ισπανός ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε : «Ήρθαμε για να βοηθήσουμε την ομάδα να ανέβει στην πρώτη κατηγορία. Με αυτήν τη διάθεση ήρθαμε στον Ηρακλή και ξέρουμε πόσο ιστορική ομάδα είναι και του αξίζει να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο, άσχετα αν στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν χιλιάδες πράγματα».

Most Popular

To Top