Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Αδάμου: «Έξαιρετικός ο Χουάντερσον »

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Δημήτρης Αδάμου, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis»  και μίλησε για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα , προκειμένου να πετύχει την απευθείας άνοδο.

 

Για τη χθεσινή νίκη με την ΑΕΛ:«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, τα τρία τελευταία θετικά αποτελέσματα για την ομάδα είναι ότι καλύτερο. Βρισκόμαστε μια… ανάσα απ? τις θέσεις που οδηγούν στην απευθείας άνοδο. Το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Καλλιθέα είναι πολύ κρίσιμο και πρέπει να συνεχιστεί το σερί.»

Για το αν έχει σημασία για μια ομάδα που κυνηγάει την άνοδο, εκτός απ? το να παίρνει αποτελέσματα να παίζει και όμορφο ποδόσφαιρο:

«Σίγουρα ο κόσμος που πηγαίνει στο γήπεδο περιμένει να δει καλό ποδόσφαιρο. Βρισκόμαστε όμως σε μια πάρα πολύ καλή βαθμολογική θέση και πρέπει να στηρίζουμε τα παιδιά για την προσπάθεια που κάνουν. Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι η ομάδα αυτήν φτιάχτηκε τελευταία στιγμή.»

Για το αν πιστεύει ότι στην ομάδα υπάρχει πάθος και ένταση:«Μέχρι στιγμής αποδεικνύεται ότι και οι άλλες ομάδες δεν είναι πολύ καλύτερες από εμάς και ας έκαναν κανονικοί προετοιμασία. Αν παίρναμε τα αποτελέσματα στην έδρα μας θα ήμασταν ακόμα ψηλότερα. Πριν δυο μήνες υπήρχε γκρίνια από τον κόσμο και είναι λογικό, γιατί θέλουν τον Ηρακλή στην μεγάλη κατηγορία και είχε μείνει πίσω, με τα τρία θετικά αποτελέσματα όμως που πετύχαμε, επιστρέψαμε. Χθες στο γήπεδο το κλίμα ήταν πολύ καλό, ο κόσμος πρέπει να στηρίζει τα παιδιά στην προσπάθεια που κάνουν.»

Συνεχίζοντας επισήμανε:«Αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ κοντά στο στόχο μας και το παιχνίδι με την Καλλιθέα είναι πολύ κρίσιμο. Η ομάδα έχει δείξει ότι τα καταφέρνει πολύ καλά στα εκτός έδρας παιχνίδια και πρέπει να συνεχίσει το σερί. Όσο πλησιάζουμε στο τέλος του πρωταθλήματος, χρειάζεται περισσότερο πάθος και ένταση.»
«Μας βοήθησαν πολύ οι προσθήκες που έγιναν τον Δεκέμβριο. Ο Χουάντερσον είναι εξαιρετικός, δε νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε δει τέτοιον τερματοφύλακα με τόση ποιότητα στην ομάδα.»

Most Popular

To Top