Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Εστιατόριο και ξενώνες στην Μίκρα

Εστιατόριο  και ξενώνες στην ΜίκραΠέρα από τις προσπάθειες που γίνονται ώστε η ομάδα να συμμετέχεις στην Φούτμπολ Λίγκ, οι «κυανόλευκοι» κάνουν πλάνα και για άλλα ζητήματα που αφορούν την ομάδα.

 

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται μια σκέψη που υπάρχει και αναμένεται σύντομα να πάρει σάρκα και οστά , ώστε να δημιουργηθεί εστιατόριο αλλά και ξενώνες στην Μίκρα!

Προκειμένου να υπάρχει μια ολοκληρωμένη παρουσία των ποδοσφαιριστών στην Μίκρα κατά την διάρκεια των προπονήσεων οι ‘κυανόλευκοι» θα δημιουργήσουν ένα εστιατόριο στον συγκεκριμένο χώρο αρχικά για τις ανάγκες τροφοδοσίας των αθλητών. Με αυτό τον τρόπο θα υπάρχει και σωστή διατροφή και σε σωστά χρονικά σημεία για τους ποδοσφαιριστές όπως ακριβώς συμβαίνει σε μεγάλες ομάδες του εξωτερικού.

Παράλληλα σκέφτονται να προχωρήσουν στην κατασκευή ξενώνων για νεαρούς κυρίως αθλητές της ομάδας , αλλά και για την παρουσία των παικτών παραμονές των εντός έδρας αναμετρήσεων.

Κινήσεις που παρόμοιες δεν υπάρχουν σε ολόκληρη την Ελλάδα και στον Ηρακλή θέλουν να είναι πρωτοπόροι και σε αυτόν τον τομέα.

Most Popular

To Top