Στίβος

Η επίσημη παρουσίαση των αγώνων σκυταλοδρομιών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η επίσημη παρουσίαση των Αγώνων Σκυταλοδρομιών Στίβου, των πρώτων που γίνονται στην Ελλάδα και που είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του Σταύρου Μπαλτίδη, μέγιστου δασκάλου της αθλητικής δημοσιογραφίας

Διοργανωτές ο ΓΣ Ηρακλής και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη από τους βετεράνους του Ηρακλή και σημαντικούς αρωγούς ΕΣΗΕΜΘ, ΕΡΤ3, Βίκο, Energiers, Geographik, Stivos News, Athletics Magazine, ΑΖ Sport Images.
Στη φωτογραφία από αριστερά: Γιώργος Τραπεζανίδης (εκπρόσωπος ΕΡΤ3), Τάσος Τομπούλης (εκπρόσωπος ΣΕΓΑΣ), Πλούταρχος Σαρασλανίδης (εκπρόσωπος Ηρακλή), Δημήτρης Γράβαλος (εκπρόσωπος αθλητών).
Η προσπάθεια είναι σπουδαία και αξίζει να στηριχθεί, την Κυριακή 28 Απριλίου 2013, θα είμαστε όλοι εκεί, στο Καυτανζόγλειο στάδιο από τισ 2.30μμ έως και τις 8μμ.

 

Οι κορυφαίοι 400άρηδες στη Θεσσαλονίκη για τις σκυταλοδρομίες

Περικλής Ιακωβάκης, Πέτρος Κυριακίδης, Δημήτρης Γράβαλος και Μιχάλης Δαρδανελιώτης, οι 4 κορυφαίοι Έλληνες 400άρηδες ανακοίνωσαν την συμμετοχή τους ως ομάδα στους 1ους διεθνείς αγώνες σκυταλοδρομιών στίβου, που διοργανώνει ο ΓΣ Ηρακλής στο Καυτανζόγλειο Στάδιο 28 Απριλίου.

Αυτή είναι μόνο η αρχή. Στόχος των 4 αθλητών που αποτελούν την εθνική ομάδα στα 4Χ400μ είναι το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μόσχας. Αρκετά ρεαλιστικός και εφικτός αν αναλογιστεί κανείς ότι θα υπάρξει συμμετοχή τόσο από την Βουλγαρία όσο και από Ρουμανία, Σερβία που διαθε΄τουν ισχυρές ομάδες στα 4Χ400μ.

Most Popular

To Top