Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Επέστρεψα στην ομάδα της καρδιάς μου»

Ο Νίκος Σουλιδης με τον Γιωργο Στράντζαλη

Σε πελάγη ευτυχίας ήταν ο Νικος Σουλίδης με την επισυτροφη του στην ομάδα. Ο 26χρονoς ποδοσφαιριστής παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στο Iraklis1908.gr και εξήγησε τους λόγους της επιστροφής του.

 

          Επιστροφή στα γνωστά   λημέρια.

          «Ήταν κάτι που ήθελα να κάνω και τα κατάφερα. Από την στιγμή που έφυγα από την ομάδα ήθελα να επιστρέψω και να βοηθήσω τον Ηρακλή. Το πίστευα ότι θα συμβεί και έτσι έγινε. Τώρα είμαι υποχρεωμένος να δείξω μέσα στο γήπεδο ότι μπορώ να φοράω την φανέλα αυτής της ομάδας και να πετυχουμε τους στόχους μας»

          Πως έγινε η συμφωνία με τον Ηρακλή;

          «Υπήρχε ενδιαφέρον από 2-3 ομάδες της Φουτμπόλ λίγκ αλλά και από την Κύπρο. Μόλις όμως υπήρξε κρούση από τον Ηρακλή, δεν σκεφτόμουν τίποτα άλλο. Ήθελα να φορέσω ξανά την φανέλα με τον Ημίθεο. Συζητήσαμε με την διοίκηση και δεν δυσκολευτήκαμε να βρούμε την χρυσή τομή».

          Λογικά δεν θα δυσκολευτείς να προσαρμοστείς στην ομάδα

          «Ο Ηρακλής είναι μια μεγάλη ομάδα με τεράστια δυναμική φιλάθλων. Ξέρω πολύ καλά που βρίσκομαι. Δεν αξίζει στον Ηρακλή όσο περνάει τα τελευταία χρόνια και πρέπει να τον αποκαταστήσουμε αγωνιστικά από την πλευρά μας. Χάρηκα που είδα τον Νατσούρα στην ομάδα με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες και παλιότερα».

     

–    Τι περιμένεις από τον εαυτό σου και την ομάδα;

          «Είμαι περισσότερο ώριμος και με περισσότερη εμπειρία. Θέλω να την χρησιμοποιήσω για να βοηθήσω την ομάδα μου. Δεν υπάρχει άλλος στόχος από τον Ηρακλή, ώστε να κυνηγάει το πρωτάθλημα σε όποια κατηγορία και αν βρίσκεται. Αυτό και θα κάνουμε. Με την βοήθεια του κόσμου μας θα μπορέσουμε να το πετύχουμε».

Most Popular

To Top