Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Ηρακλής : Επειδή τα ομορφότερα πράγματα δεν ειναι πράγματα

Πριν από 10 μέρες  ο Ηρακλής φαίνονταν να αποχαιρετά την κούρσα της ανόδου. Τρεις διαδοχικές νίκες άλλαξαν την κατάσταση.

Οι κυανόλευκοι αντέδρασαν την κατάλληλη στιγμή και πλέον έφτασαν τις υπόλοιπες ομάδες. Αυτό όμως δεν αρκεί θα πρέπει να βάλει τις βάσεις για να τους προσπεράσει. Στον αγώνα με την Νίκη Βόλου θα φανούν  πολλά, καθώς θα είναι ο πρώτος σημαντικός αγώνες στον δεύτερο γύρο. Ο Ηρακλής θα πρέπει να δείξει ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να πάρει τους τρεις βαθμούς.  Οι παίκτες τώρα πρέπει να δείξουν σθένος και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, καθώς στην συνέχεια θα έχουν δέκα μέρες να ξεκουραστούν , καθώς ακολουθεί το ρεπό της ομάδας.
Ο κόσμος έχει την υποχρέωση να έρθει στο γήπεδο και να βοηθήσει. Όλες οι προϋποθέσεις υπάρχουν. Βαθμολογικά η ομάδα ισορρόπησε, η ώρα είναι κατάλληλη και από την άλλη μεριά θα πρέπει να στείλουν το μήνυμα ότι η ομάδα ξυπνάει και θα είναι το αφεντικό της κατηγορίας.
Επειδή  τα ωραιότερα πράγματα στην ζωή δεν είναι πράγματα αλλά δυστυχώς αυτά τα στέρησαν από τους φιλάθλους του Ηρακλή τα τελευταία δυο χρόνια, ήρθε η στιγμή της αλήθειας και των απαντήσεων.
Πρέπει ο κόσμος να είναι πραγματικά ο 12ος παίκτης  και όχι μόνο  να προσπαθούν οι οργωμένοι φίλαθλοι να το πετύχουν. Ολόκληρο το γήπεδο πρέπει να θυμίζει τις καλές εποχές της ομάδας , γιατί τώρα το έχει ανάγκη ο Ηρακλής. Το μότο Ηρακλής στα εύκολα , Ηράκλάρα  στα δύσκολα θα πρέπει να γίνει και πραγματικότητα.

Most Popular

To Top