Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Εμεις θα σε πάμε ψηλά

Όλα δείχνουν ότι ο Ηρακλής θα πατήσει καλά στα πόδια του και θα μπορέσει να βάλει τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον.

 

Είναι η ιδανική στιγμή για να  στείλουν οι κυανόλευκοι ένα μήνυμα ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ υπάρχει και θα υπάρχει  για άλλα χίλια χρόνια. Μέχρι τώρα η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας εξελίσσεται με θετικό τρόπο.

Ωστόσο μπορεί να εξελιχτεί ακόμα καλύτερα και να διαθέτουν περισσότερα εισιτήρια από όσα  έχουν διαθέσει αυτή την στιγμή οι ομάδες της Θεσσαλονίκης μαζί που συμμετέχουν την Σουπερ Λίγκ.

Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό αλλά είναι εφικτό να γίνει και θα αποτελέσει και ένα ισχυρό εφόδιο στην προσπάθεια να  αλλάξει κατηγορία η ομάδα.

Η δυναμική υπάρχει αρκεί να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός του Ηρακλή και να αποτινάξουν το αρρωστημένο DNA  που σε ανάλογες περιπτώσεις επικρατεί ο αρνητισμός.

Στην Μίκρα το φράγμα των 1.000 εισιτηρίων διαρκείας το «έσπασαν» προ καιρού και το επόμενο στοίχημα είναι οι 5.000 διαρκείας.

Υπάρχει η πεποίθηση ότι μέχρι την πρώτη προπόνηση της ομάδας και ανάλογα με τις εξελίξεις που θα δρομολογηθούν αυτό θα γίνει και πραγματικότητα.

Κάτι ανάλογο μπορεί να γίνει και με τις μετοχές προκειμένου  ο κόσμος να έχει ένα σημαντικό κομμάτι και ουσιαστικά να είναι ενεργό μέλος της ομάδας.

Most Popular

To Top