Βόλει Ηρακλής

Ανδρεάδης : «Είχα προτάσεις αλλά έμεινα στον Ηρακλή»

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας μίλησε ο Ανδρέας Ανδρεάδης για την φετινή προσπάθεια του με τον Ηρακλή, αλλά και τα σχέδια του για την επόμενη χρονιά.

Ο κεντρικός των κυανόλευκων όπως τόνισε θα μπορούσε να είχε φύγει από τον Γενάρη αλλά προτίμησε να μείνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα τόνισε
 Στεναχωριέσαι για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν Ηρακλής και Παναθηναϊκός;

 «Είναι να μη στεναχωριέσαι; Ειδικά εμείς που έχουμε ζήσει τις δόξες αυτών των ομάδων στεναχωριόμαστε πιο πολύ. Πολύ με απασχολεί το θέμα και ως επαγγελματία και ως αθλητή. Εύχομαι και οι δύο σύλλογοι να βρουν τις λύσεις. Εγιναν λάθη, αλλά πρέπει οι ίδιοι οι παράγοντές τους και ειδικά αυτοί που αγαπούν το βόλεϊ να κάνουν ό,τι μπορούν. Η πτώση αυτών των ομάδων θα έχει επιπτώσεις, αλλά από την άλλη είμαστε αισιόδοξοι με την παρουσία ομάδων από την περιφέρεια όπως ο Παμβοχαϊκός, ο Φοίνικας και ο Εθνικός».
Η εθνική ομάδα και η αναζήτηση στο εξωτερικό

 «Φέτος έκανα ένα καλό πρωτάθλημα κα πιστεύω να είμαι στις κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή. Για αυτό προσπαθούσα όλο αυτό το διάστημα. Από εκεί και πέρα ψάχνω ομάδα να φύγω στο εξωτερικό. Είχα δύο προτάσεις το Δεκέμβριο και μία το Φεβρουάριο, αλλά με χρειαζόταν ο Ηρακλής.

 

Most Popular

To Top