Βόλει Ηρακλής

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ :Εκτός Τσάμπιονς Λίγκ ο Ηρακλής , δεν δηλώνει συμμετοχή !

 Μπορεί ο Ηρακλής να έχει κατακτήσει μια θέση για τον Τσάμπιονς Λίγκ , αλλά σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του iraklis1908.gr δεν θα δηλώσει συμμετοχή !

 

 

Όπως τουλάχιστον προκύπτει οι «κυανόλευκοι» θα δηλώσουν συμμετοχή στο CEV CUP, από την στιγμή που δεν γνωρίζουν το μέλλον  τους αλλά και γενικότερα το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ!

Το κόστος συμμετοχής είναι 25 χιλιάδες ευρώ  και όπως μεταφέρουν από το τμήμα του βόλεϊ δεν είναι δεδομένο ότι και στην επόμενη σεζόν δεν θα βάλουν τρικλοποδιές στην ομάδα με την συμμετοχή της.  Επίσης το κόστος  για τις μετακινήσεις αλλά και γενικότερα για την διοργάνωση είναι υψηλό και έτσι αποφασίζουν  να πουν  όχι στο Τσαμπιονς Λίγκ και  διεκδικήσουν το CEV CUP.

 

Μια τέτοια εξέλιξη είχε συμβεί και πριν από χρόνια στο τμήμα του μπάσκετ ότι είχε εξασφαλίσει την συμμετοχή στην Ευρωλιγκα  και ήταν ουσιαστικά η αρχή του τέλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται και οι εκπρόσωποι της ομάδας να  δημοσιοποιήσουν τις σκέψεις τους και να αιτιολογήσουν  τις αποφάσεις τους.

Most Popular

To Top