Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Αδάμου : «Είχα πρόταση απο τον Ηρακλή»

Ο βετεράνος παίκτης του Ηρακλή, Δημήτρης Αδάμου, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και μίλησε για τον Ηρακλή, το Πρωτάθλημα και τον Παπαδόπoυλο.

Για το αν βρίσκεται ποδοσφαιρικά κάπου αυτή τη στιγμή:«Ποδοσφαιρικά δεν είναι κάπου, ήμουν στο Κορδελιό. Είχα και από τον Ηρακλή πρόταση να βοηθήσω αλλά λόγω ενός προβλήματος δεν μπόρεσα».

Για τον Ηρακλή:«Ο Ηρακλής δεν βρίσκεται στη θέση που θέλαμε αλλά μην ξεχνάμε ότι η ομάδα δημιουργήθηκε για την Φούτμπολ Λιγκ 2, οπότε θα είναι δύσκολο να κάνουμε αυτό που θέλουμε. Αυτό που συζητήσαμε εμείς είναι να μπορέσει η ομάδα μέχρι το Δεκέμβρη να είναι κοντά στις πρώτες θέσεις ώστε με κάποιες ενισχύσεις το Δεκέμβρη να προσπαθήσει για το καλύτερο.

Ο κόσμος είχε συνηθίσει την ομάδα στη Σούπερ Λιγκ και ξαφνικά βρεθήκαμε σε ερασιτεχνική κατηγορία. Ο Ηρακλής είναι η πιο αδικημένη ομάδα από αυτές που ανέβηκαν. Ο κόσμος έχει αρχίσει να καταλαβαίνει και δεν πιέζει πολύ».

Για το Πρωτάθλημα:«Το Πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο. Τα φαβορί δεν υπάρχουν γιατί όλες οι ομάδες είναι ίδιες. Ο Ηρακλής πρέπει μέχρι το Δεκέμβρη να βρίσκεται στις πρώτες εφτά θέσεις».

Για τον Παπαδόπουλο:«Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα δεν χρωστάει. Βρέθηκε ένας άνθρωπος που αγαπάει τον Ηρακλή και θέλει να προσφέρει. Πρέπει να τον στηρίξουμε. Ζήτησε και τη συμπαράσταση των βετεράνων. Δεν πρέπει να πιέζουμε θέλει πίστωση χρόνου. Πρέπει να γίνουμε όλοι ένα ώστε να ανέβουμε».

Most Popular

To Top