Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Φερνάντεζ: «Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει»

Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Ζουλιέν Φερνάντεζ μίλησε στο ARENA 89,4 μια μέρα μετά την ήττα του «Γηραιού» εντός έδρας από την Καλλονή.

 

Αναλυτικά είπε:

Για τα αρνητικά αποτελέσματα στο Καυταντζόγλειο: «Δεν υπάρχει εξήγηση για αυτό που γίνεται. Έχουμε πάρει αποτελέσματα εκτός αλλά όχι στην έδρα μας. Υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ μας αλλά δεν υπάρχει εξήγηση για να μπορέσει να αλλάξει αυτό.

Σίγουρα το συζητάμε μεταξύ μας. Πρέπει να αλλάξει αυτό έως το τέλος του πρωταθλήματος. Πρέπει να βρεθεί μια γρήγορη λύση και από τη στιγμή που ήμασταν τέταρτοι στη βαθμολογία να κυνηγήσουμε οπωσδήποτε την άνοδο».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται. Είμαστε ευχαριστημένοι από τον κόσμο που μας στηρίζει. Τώρα χρειαζόμαστε τον κόσμο μαζί μας περισσότερο από ποτέ. Αγωνίζονται μαζί μας».

Για το πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο, με καλές ομάδες και έμπειρους παίκτες. Έχουν μπερδευτεί οι ομάδες κάτι που δίνει μια άλλη νότα στο πρωτάθλημα. Κοιτάμε από εδώ και πέρα κάθε αντίπαλο ξεχωριστά».

Για το επόμενο παιχνίδι του Ηρακλή: «Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε την Καβάλα. Ελπίζω να δω τον Ηρακλή εκεί που του αξίζει να είναι, στην πρώτη Εθνική».

Most Popular

To Top