Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Xατζηνικολάου: «Έχω απορρίψει και Σουπερλιγκ για τον Ηρακλή»

Ξεκάθαρος για το μέλλον του στον Ηρακλή ο Γιάννης Χατζηνικολάου με δηλώσεις που παραχώρησε στο Αθλητικό Μετρόπολις.

Ο τεχνικός των κυανόλευκων μεταξύ άλλων τόνισε για το θέμα με τον Άρη :

Υπήρχε μία επικοινωνία με έναν παράγοντα του Άρη που με ρώτησε άν θέλω να αναλαβω την ομάδα. Η απάντηση μου ήταν ότι έχω συμβόλαιο με τον Ηρακλή. Απο εκεί και πέρα γράφτηκαν πάρα πολλά. Δεν δίνω καμμία σημασία. Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με ότι γράφεται. Είμαι προπονητής του Ηρακλή και θα τιμήσω το συμβόλαιο μου. Δεν είναι δυνατόν να μπαίνουμε σε αυτή την διαδικασία. Ο Άρης είχε την ευκαιρία να με αποκτήσει τουλάχιστον τρείς ή τέσσερις φορές όσο ήμουν ελευθερος».

«Έχω απορρίψει ομάδα Σούπερλιγκ»

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου αποκάλυψε επίσης ότι στο πρόσφατο παρελθόν έχει απορρίψει ομάδα της Σούπερλιγκ: 

«Έχω δεχθεί πρόταση και απο την Σούπερλιγκ όσο είμαι προπονητής στον Ηρακλή. Η απάντηση μου ήταν η ίδια με αυτή στον Άρη. Δηλαδή ότι έχω συμβολαίο με τον Ηρακλή και δεν πρόκειται να φύγω».

Ενώ για την αγωνιστική κατάσταση του Ηρακλή:

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο. Προερχόμαστε απο μερικά θετικά αποτελέσματα γεγονός που πρέπει να συνεχιστεί. Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό και οι παίκτες έχουν μεγάλη διάθεση. 

Για την κακή αγωνιστική εικόνα του Καυτατζογλείου: «Απο τότε που ήρθα δεν εχουμε κάνει ούτε μία προπονηση στο Καυτατζόλγειο. Απο ότι μαθαίνουμε έρχονται κάποια σχολεία και γι αυτό το λόγο ο αγωνιστικός χώρος είναι τόσο κακός».

Most Popular

To Top