Βόλει Ηρακλής

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ VOLLEYNEWS : Είμαι Ηρακλής και είμαι από την Ελλάδα.

Διάβασα  στο Volleynews  όπου έλεγε ότι ο 5ος τελικός είναι μια γιορτή για το βόλεϊ και θα ήταν καλό να γίνει ήταν στο Αλεξανδρειο , είτε στο γήπεδο του ΠΑΟΚ , ώστε να γεμίσει με φιλάθλους και των δυο ομάδων. 

«Οι δύο φιναλίστ, η ΕΣΑΠ αλλά και η NOVA έχουν στα χέρια τους «χρυσό» αλλά όπως πάντα θα επικρατήσουν οι λίγοι και οι στενόμυαλοι που θέλουν το άθλημα δέσμιο των οπαδών, σε γήπεδα κλουβιά όπου η ροχάλα έχει μεγαλύτερη αξία από τον τίτλο του πρωταθλητή».

Επειδή είμαστε στην Ελλάδα ας μας θυμίσουν  πως διεξάγονταν οι τελικοί μεταξυ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού και αν αυτές οι δυο ομάδες έδιναν εισιτήρια στους φιλάθλους του Ηρακλή όποτε είχαν ζητήσει.  Κάτω από ποιες συνθήκες πήρε ο Ηρακλής το πρωτάθλημα το 2002 και το 2007 .

Αν ήθελαν ας έδιναν 1.000 εισιτήρια για τους φιλάθλους του Ηρακλή να βρεθούν στην Σύρο. Θα ήταν εκεί.

Όλα αυτά  είναι ωραία παραμυθάκια.

Το γήπεδο του Ηρακλή είναι στην Μίκρα ( εκεί όπου πρέπει να είναι κα το ποδοσφαιρικό γήπεδο)  και αυτή είναι η έδρα του. Οι φίλαθλοι του Ηρακλή θα είναι εκεί το Σάββατο για να δημιουργήσουν μια μοναδική ατμόσφαιρα όπως αυτοί ξέρουν

Σε άλλες χώρες διοργανώνουν καλύτερα τα πρωταθλήματα τους εδώ και πολλά χρόνια. Ξέρουν να διαφημίζουν το άθλημα τους και δεν βάζουν δυο αγώνες  σε δυο διαδοχικές μέρες. Διαφημίζουν τους τελικούς τους προβάλλουν. Αυτό είναι το πρωτάθλημα μας  και ο Ηρακλής αναγκαστικά συμμετέχει σε αυτό. Συμμετέχει επίσης και στο Τσαμπιονς λίγκ που είναι ο καλύτερος πρεσβευτής της Ελλάδας την τελευταία δεκαετία.

Αν έπαιζε ο Ολυμπιακός και ο παναθηναϊκός  δεν θα τα έλεγαν ποτέ αυτά. Δεν πειράζει όμως ας παίξουν για την 4η – 5η θέση και για τα πλει άουτ και ας αφήσουν τον Ηρακλή να συμμετέχει σε αυτό το πρωτάθλημα.

Είμαι Ηρακλής και είμαι από την Ελλάδα.

Υ. Γ. Το κλίμα που δημιουργούν δεν θα επηρεάσει τους φιλάθλους του Ηρακλή, που δεν σκοπεύουν να πέσουν στην παγίδα , από τις προκλήσεις που δημιουργούνται  άμεσα και έμμεσα από πολλές πλευρές.

Υ.Γ  Εμείς προτείνουμε να γίνει ο τελικός στην Συρο και να δωθούν τα μισά εισιτηρια στους φιλαθλους του Ηρακλη

Most Popular

To Top