Ελλάδα

Έφυγε ο Απόστολος Παπουτσάκης

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στην «οικογένεια» του Εργοτέλη αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου η είδηση του θανάτου του Απόστολου Παπουτσάκη.

Ο πρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες στο ΠΑΓΝΗ ωστόσο, το Σάββατο (22/7) το βράδυ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, έχοντας υποστεί ανακοπή.

Δυστυχώς, δεν κατάφερε να βγει «νικητής» στην τελευταία… μάχη που έδινε και τα ξημερώματα της Δευτέρας (23/7) άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών…

Η καρδιά του δεν άντεξε και το ελληνικό ποδόσφαιρο, η κοινωνία της Κρήτης και η οικογένεια του Εργοτέλη χάνουν έναν άνθρωπο που αφήνει βαθιά χαραγμένη την ταυτότητά του, το διαφορετικό τρόπο προσέγγισης των πραγμάτων και τον σπάνιο χαρακτήρα που τον έκανε να ξεχωρίσει και να μην… κολλάει στο χώρο των παραγόντων του ποδοσφαίρου.

Η απώλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο τεράστια και το κενό που αφήνει ο Απόστολος Παπουτσάκης, μοιάζει απίθανο να αναπληρωθεί. Υπάρχουν, άλλωστε, άνθρωποι μοναδικοί και ο Παπουτσάκης ανήκει σε αυτή την κατηγορία…

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Η 23η Ιουλίου 2012 είναι μια «μαύρη» μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλλά και μια ημέρα μνήμης, από εδώ και στο εξής, για τα έργα και τις ημέρες του αείμνηστου Απόστολου Παπουτσάκη. Του ανθρώπου, του παράγοντα, του ευεργέτη για πάρα πολλούς συνανθρώπους μας. Του ανθρώπου που αφήνει πίσω του μόνο φίλους.

Most Popular

To Top