Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Ατματζίδης : «Πρέπει να ανέβει ο Ηρακλής- Δολοφόνος του συλλόγου ο Πιλάβιος»

Στην προσπάθεια της ομάδας να πετύχει τον στόχο αναφέρθηκε ο Νίκος Ατματζίδης με δηλώσεις του στον ΑrenaFM αλλά δεν ξέχασε και τον Πιλάβιο.

Συγκεκριμένα ο επίτιμος πρόεδρος είπε χαρακτηριστικά«Πρέπει κάποια στιγμή αυτή η ομάδα να αρχίσει να κερδίζει και στην έδρα της.Το όνειρο μου είναι να κάνουμε ένα γήπεδο που η γραμμή να είναι ένα μέτρο με τους φιλάθλους. Όταν θα κάνουμε δικό μας γήπεδο μακάρι να συμβεί».

Για την προσπάθεια της υπάρχουσας ομάδα τόνισε :Υπάρχει μια διοίκηση που αγωνίζεται. Ο Παπαδόπουλος είναι αθόρυβος αλλά φαίνεται ότι δεν τον βοήθησαν οι μετέγραφες οπου έγιναν. Δεν ήταν προσωπικότητες οι παίκτες αλλά μακάρι να βοηθήσουν στις επόμενες αναμετρήσεις».

Όσο για τους φιλάθλους του Ηρακλή είπε:«Θέλουμε να είμαστε ψύχραιμοι. Πάντα έχουμε τους καλύτερους οπαδούς. Να μην χάσουμε αυτούς τους οπαδούς. Πρέπει όμως να πετυχουμε τον στόχο της ανόδου. Ο Πιλάβιος εκτέλεσε τον Ηρακλή, για αυτό τον αποκαλώ δολοφόνο του συλλόγου μας. Ήταν εγκληματική ενέργεια να ρίξουν τον Ηρακλή. Όταν φτάσεις σε αυτό το σημείο δεν είναι μακριά και η διάλυση. Ωστόσο φαίνεται μια προσπάθεια να φτάσουμε στα παλιά μας επίπεδα».

Σε ερώτηση αν κρίνει πως θα έπρεπε να συμμετέχει στην διοίκηση της ομάδας διευκρίνισε :Πολλές φορές θέλω να επέμβω. Αλλά δεν έχω τέτοια θέση και δεν είναι ο ρόλος μου. Ειμαι διπλά στην ομάδα και προσπαθώ να την βοηθήσω με κάθε τρόπο.

Most Popular

To Top