Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Ο Ιωαννίδης τηρεί τον λόγο του» -Νέα ενημέρωση

« Το θέμα θα τελειώσει οριστικά την επόμενη εβδομάδα, ο Ιωαννίδης είναι άνδρας και κρατάει τον λόγο του» δήλωσε σήμερα ο Βουλευτής Καβάλας, Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής,   κ. Γιώργος Καλαντζής.

 

Συγκεκριμένα με συνέντευξη του στο ραδιόφωνο Πρωινή της Καβάλας τόνισε ότι συζήτηση με τον Γιάννη Ιωαννίδη στο Λονδίνο όπου βρίσκονται για το συγκεκριμένο ζήτημα.

«Το θέμα προχωράει και θα υπάρχει αίσια εξέλιξη και για τις τρεις ομάδες. Έχει πάρει προσωπικά την υπόθεση πάνω του και θέλει να την τελειώσει. Επιστρέφουμε στην Ελλάδα την τέταρτη το βράδυ και αναμένονται εξελίξεις από την Πέμπτη. Μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα».

Θα πρέπει να μεταφέρουμε ότι ο Γιώργος Καλαντζής έχει λόγο και ως πρόεδρος της επιτροπής μορφωτικών υποθέσεων και για να τα μεταφέρει αυτά δεν είναι κάτι που δεν συζητήθηκε και ουσιαστικά δεν είχε την συγκατάθεση του Γιάννη Ιωαννίδη.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Γιώργου Καλαντζή

 

«Κατ’ αρχήν εκείνο το οποίο ήθελα να σας δηλώσω είναι το γεγονός ότι συμμερίζομαι την αγωνία όλων είτε αυτοί είναι μέτοχοι της ΠΑΕ Καβάλα είτε απλοί φίλαθλοι. Καθημερινά θέλω να σας πω ότι συζητάω με τους ιθύνοντες και από τη στιγμή που ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Ιωαννίδης δεσμεύτηκε ότι θα δώσε λεφτά στις ομάδες της Football League και από τη στιγμή που ο ίδιος ενδιαφέρεται και για την παρουσία της ΠΑΕ Ηρακλής Θεσσαλονίκης στο ίδιο πρωτάθλημα, αυτό σημαίνει ότι θα τακτοποιηθούν τόσο η ΠΑΕ Καβάλα όσο και η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Γεγονός πάντως είναι ότι ορισμένοι εκπρόσωποι ομάδων της Football League προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το γεγονός αυτό, αποκομίζοντας όσα οικονομικά οφέλη περισσότερα μπορούν. Γι’ αυτό το λόγο καθυστερεί προκειμένου να τακτοποιηθεί το όλο θέμα».
 -Κατά την εκτίμησή σας κ. Καλαντζή που οφείλεται μέχρι στιγμής η καθυστέρηση που παρατηρείται και εμείς θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε ως απαράδεκτη;
-«Το πρόβλημα αποκλειστικά και μόνο εντοπίζεται σε ορισμένους εκπροσώπους ΠΑΕ ομάδων οι οποίες αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Football League. Είναι ξεκάθαρο πως το όλο πρόβλημα έχει χαρακτήρα οικονομικό. Βλέπετε δεν τους φτάνει το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ που τους έδωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης και αυτοί επιδιώκουν να πάρουν παραπάνω».
-Κατά την εκτίμησή σας κ. Καλαντζή το θέμα θα λυθεί ή όχι;
-«Εκτίμησή μου είναι ότι το θέμα θα λυθεί. Άλλωστε είναι γνωστό ότι η βούληση του   υφυπουργού Γιάννη Ιωαννίδη με τον οποίο μιλάω συχνά είναι δεδομένη και με την ιδιότητα του Υφυπουργού Αθλητισμού, δεν μπορούν να τον αρνηθούν κάτι το οποίο είναι δίκαιο, σωστό και κυρίως ηθικό. Το να δικαιωθεί δηλαδή η ΠΑΕ Καβάλα, η αντίστοιχη του Ολυμπιακού Βόλου καθώς επίσης και ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης. Βέβαια εκείνο το οποίο   ολοι παρατηρούμε είναι η καθυστέρηση την οποία έχουμε διαπιστώσει και σίγουρα η συγκεκριμένη καθυστέρηση είναι γνωστό πως δημιουργεί αρκετά προβλήματα κυρίως σε ότι έχει να κάνει με την επάνδρωση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας μας. Για άλλη μια φορά ωστόσο θέλω να σας ξεκαθαρίσω ότι η ευθύνη η οποία παρατηρείται δεν είναι ευθύνη του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη. Κάποιοι προσπαθώντας να αποκομίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα γίνεται, όπως σας είπα και πριν, βάζουν «τρικλοποδιές» με αποτέλεσμα να καταγράφουμε την εμπλοκή που έχει παρατηρηθεί μέχρι σήμερα. Προσπαθούν δηλαδή με τον τρόπο αυτό και με τη στάση που κρατάνε να πιέσουν».

 

-Θεωρείτε δηλαδή ότι η βούληση του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη είναι ειλικρινής στο να αποκατασταθεί η αδικία, στην ΠΑΕ Καβάλα αλλά και στις ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και Ηρακλής Θεσσαλονίκης;
-«Θεωρώ ότι η βούληση του Γιάννη Ιωαννίδη είναι πέρα για πέρα ειλικρινής. Από κει και πέρα και εφόσον είναι γνωστό ότι υπάρχει και το θέμα της ΠΑΕ Ηρακλής και της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Football League τότε πιστεύω ότι το θέμα θα τελειώσει. Όλα πιστεύω ότι θα πάνε καλά και στο τέλος θα αποκατασταθεί η αδικία που υπέστη η ΠΑΕ Καβάλα. Εν κατακλείδι μάλιστα θα ήθελα να σας πω ότι ο νυν Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης πέραν των άλλων έχει και ένα συγκεκριμένο προσόν. Ότι αυτό που λέει το τηρεί και μ’ αυτό αποδεικνύει τον πολιτικό του ανδρισμό. Πιστεύω ακράδαντα ότι από τη στιγμή που το υποσχέθηκε στο τέλος θα το κάνει».

 

Most Popular

To Top