Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Βαγγελόπουλος : «Κυνηγάμε πάντα την νίκη»

βαγγελόπουλος : Κυνηγάμε πάντα την νικηΑνικανοποίητος από το ισόπαλο αποτέλεσμα στον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Παναχαϊκή στο Αίγιο ο Σταύρος Βαγγελόπουλος

 

Με δηλώσεις στο «Αθλητικό Μetropolis» ο αμυντικός του Ηρακλή, Σταύρος Βαγγελόπουλος.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής των «κυανόλευκων» στάθηκε επίσης στη βελτίωση που μπορεί να παρουσιάσει στο μέλλον η ομάδα αλλά και στο γεγονός ότι η ομάδα θα αγωνίζεται σε όλες τις έδρες με στόχο τη νίκη. Αρχικά για τον προχθεσινό αγώνα με τους Αχαιούς τόνισε:

«Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο με βάση την εικόνα του αγώνα, αν και μας αφήνει μία πικρή γεύση διότι η ισοπαλία δεν μας καλύπτει, δε μας βολεύει. Βεβαίως είναι ένας βαθμός πολύτιμος για μας σε έναν μαραθώνιο 40 αγωνιστικών».

Οσον αφορά την απόδοση της ομάδας; «Από την απόδοση είμαστε σχετικά ευχαριστημένοι μιας και ήμασταν καλοί. Αν και δε δημιουργήσαμε πολλές φάσεις όπως πρέπει να κάνουμε σε κάθε αγώνα και δε σκοράραμε, κρατήσαμε το μηδέν αμυντικά. Θέλουμε βελτίωση ακόμη και κρατάμε τα θετικά από το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Στην ερώτηση για το πόσο δύσκολη είναι η απόκτηση ομοιογένειας από την ομάδα ο Βαγγελόπουλος δήλωσε: «Η ομάδα έκανε τρεις περιόδους μεταγραφών. Το βασικό όπου αποκτήσαμε 4-5 ποδοσφαιριστές, το ενδιάμεσο όπου αποκτήθηκαν οι Ελληνες και το τελευταίο κατά το οποίο ήρθαν οι ξένοι.

Οι τελευταίοι είναι πιο δύσκολο να προσαρμοστούν σε σχέση με εμάς τους Ελληνες, αλλά πιστεύω θα βοηθήσουν πολύ. Δεν είναι έτοιμοι ακόμη όμως έδειξαν καλά στοιχεία. Αλλωστε το ρόστερ αποτελείται από πολύ καλά παιδιά που θα βοηθήσουν και το έργο του προπονητή που είναι δύσκολο με τόσους παίκτες που έχει να διαχειριστεί. Το μόνο που μας λείπει είναι το δέσιμο ως ομάδα. Οπου πηγαίνουμε να αγωνιζόμαστε θα προσπαθούμε για τη νίκη. Είμαστε Ηρακλής εξάλλου».

Τέλος αναφέρθηκε και στα συστατικά που χρειάζονται σε μία ομάδα προκειμένου να έχει πρωταγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα: «Οι ομάδες πρέπει να έχουν καλό κλίμα, μεγάλο ρόστερ και όχι τραυματισμούς. Το οικονομικό είναι και αυτό ένα θέμα.

Most Popular

To Top