Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Το Καυταντζόγλειο, η Σιένα, τα κυλικεία, και ο Χορτοτάπητας

Η άρνηση της επιτροπής του Καυταντζογλειου να παραχωρήσει το γήπεδο στον Ηρακλή, ματαίωσε το φιλικό ε την ιταλική Σιένα.

 

Το Iraklis1908.gr αναζήτησε τον πρόεδρο του γηπέδου και ζήτησε ορισμένες απαντήσεις:

«Το αίτημα μας ήρθε την τελευταία στιγμή. Δεν μπορούσαμε να το παραχωρήσουμε γιατί υπήρχαν συμφωνίες με τους υπευθύνους της συναυλίας» είπε ο Γιάννης Παπαϊωάννου. Όταν ρωτήθηκε για ποιο λόγο δεν δόθηκε ούτε την Παρασκευή είπε:

«Δεν μπορούσαμε ούτε εκείνη την ημέρα να το δώσουμε. Δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε κάτι».

Το ερώτημα όμως που προκύπτει και δεν απάντησε είναι ότι χρειάζονται τρεις μέρες για την προεργασία της συναυλίας;

Στα τέλη Ιουλίου ο Ηρακλής κέρδισε τον διαγωνισμό για την χρήση των κυλικείων του Καυταντζογλειου. Η συμφωνία όμως επικυρώθηκε όμως μας ενημέρωσε ο Γιάννης Παπαϊωάννου στις 28 Αυγούστου.

Παρόλα αυτά δεν έχουν ακόμα επιδοθεί στους «κυανόλευκους» και όπως τουλάχιστον γίνεται γνωστό, αυτό θα συμβεί στα τέλη του μήνα!

«Πρέπει να γίνουν ορισμένες διαδικασίες και να εγκριθεί το θέμα από την ΓΓΑ . Δεν είναι δικό μας θέμα. Αν δεν γίνει σύντομα θα πρέπει να λειτουργήσουμε ως διοίκηση Καυταντζογλειου» τόνισε χαρακτηριστικά για το ζήτημα.

Μέχρι τότε όμως ο Ηρακλής χάνει έσοδα από τις συναυλίες και τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στο γήπεδο και τα χρήματα είναι αρκετά!.

Τέλος αναφορικά με τον χορτοτάπητα και αν θα προστατευτεί για τις ανάγκες της συναυλίας τόνισε : «Αυτό είναι θέμα του διοργανωτή. Αν γίνει οποιαδήποτε ζημιά θα πρέπει να την αποκαταστήσει!»

Most Popular

To Top