Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Δηλώσεις Ελευθεριάδη- Καλαϊτζη Video

Μετά το τέλος των συζητ’ησεων στην Μίκρα υπήρξαν δηλώσεις  απο τους δικηγόρους των δυο πλευρών. Συγκεκριμένα τοποθετήθηκε ο δικηγόρος της ΠΑΕ Σάκης Ελευθεριάδης και η δικηγόρος των υποψηφίων αγοραστών Μαρίνα Καλαϊτζη.

 

Συγκεκριμένα ο Σάκης Ελευθευριάδης τόνισε :

«Κατατέθηκε επίσημη πρόταση. Η ΠΑΕ δεν ασχολείται καθόλου μαζί της από τη στιγμή που δεν αποκαλύπτουν τα ονόματα τους. Πρέπει να ξέρουμε ποιους μιλάμε και τι πρεσβεύουν. Εφόσον μας δοθούν τα ονόματα τους, τότε θα ασχοληθούμε».

Απο την πλευρα της η Μαρίνα Καλαϊτζη τόνισε :

«Καταθέσαμε πρόταση με συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Πρόκειται για πρόταση μιας συγκεκριμένης ομάδας ανθρώπων. Ενημερώσαμε ότι θα δοθούν όλα τα ονόματα. Πριν προκύψει οποιαδήποτε συμφωνία να μην δοθούν όμως στο «φως» της δημοσιότητας. Εχουμε ξεκαθαρίσει στους εκπροσώπους της ΠΑΕ Ηρακλής πως θα δοθούν όλα τα ονόματα και οι εγγυήσεις».

Ο Ελευθεριάδης πήρε εκ νέου τη σκυτάλη για να προσθέσει από την πλευρά της ΠΑΕ ότι: «Δεν ασχολούμαστε με το περιεχόμενο της από τη στιγμή που δε δίνουν τα ονόματα τους. Για να ω συζητήσουμε με συγκεκριμένους όρους θα πρέπει να ξέρει η ΠΑΕ την ταυτότητα τους.

Σημασία δεν έχει τι λέγετε, αλλά ποιος το λέει. Ποιοι είναι αυτοί άνθρωποι. Δεν είμαστε καθόλου σίγουροι και ασφαλείς. Εμείς εδώ παρουσία όλων τους καλούμε να έρθουν στη γενική συνέλευση να καταθέσουν την πρόταση τους. Όλα στη διαφάνεια».

{youtube} 9sFthv4kLro{/youtube}

Most Popular

To Top