Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Διλμπέρης : «Μπορούμε να πετύχουμε πολλά»

δηλωσεις Παναγιωτη ΔιλμπέρηΤον τερματοφύλακα του Αποστολίδη προστάτεψε με τις δηλώσεις του ο Αποστολιδης, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του μπορεί να πετυχεί πολλά στο πρωτάθλημα
Συγκεκριμένα τόνισε:
Το γρήγορο γκολ μας έβαλε σε διαδικασία λάθος, να δώσουμε αρκετό χώρο στον Ηρακλή. Είχαμε μπει ότι αν σκοράραμε, με την πίεση που θα είχε ο Ηρακλής, να κρατούσαμε την μπάλα στο κέντρο και να προσπαθούσαμε με αντεπιθέσεις. Δεν το κάναμε. Είχαμε καλή ομάδα, έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, θέλουν τον χρόνο τους, θέλουν τα επίσημα παιχνίδια για να αφομοιώσουμε όλα αυτά που ζητάμε».
 «Είχαμε να διαχειριστούμε επίσης μία δύσκολη κατάσταση εξαιτίας αρκετών τραυματισμών που είχαμε τις τελευταίες εβδομάδες. Πρόσφατα, ο Μπεκιάρης, ο Κοσμίδης μπήκαν στις προπονήσεις και ο σχετικά ανέτοιμος Αλεξάντροβιτς που τον αποκτήσαμε τελευταία στη μεταγραφική περίοδο».
 «Απαγορεύω να χρεώσει κάποιος ευθύνη στον τερματοφύλακα μας γιατί έπαιζε με σπασμένο δάχτυλο και προτίμησε να μείνει μέσα για να έχουμε τρεις αλλαγές που θα χρειάζονταν λόγω κόπωσης. Του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί έβαλε μπροστά το συμφέρον της ομάδας και όχι το προσωπικό. Να ευχηθώ στον φίλο μου Γιώργο (σ.σ.: Στράντζαλη) που είναι καλός προπονητής, καλή δύναμη, είναι μεγάλο καράβι αυτό που έχει αναλάβει και καλή επιτυχία στον Ηρακλή».
 «Το πιστεύω μου για την ομάδα μου είναι ότι έχουμε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην κατηγορία. Οσο περνά ο καιρός θα είμαστε από τις καλές ομάδες της κατηγορίας. Εχω γαλουχηθεί στον Ηρακλή και έμαθα να είμαι νικητής. Αν έχει κάποιος την απαίτηση να έρθω εδώ και να συμπεριφερθώ διαφορετικά δεν έχει καμία σχέση με την κουλτούρα του Ηρακλή».

Most Popular

To Top