Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Αϊδινίου: «Ο πρόεδρος έδωσε στην ομάδα τα στοιχεία που της έλειπαν»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Κώστας Αϊδινίου, μίλησε για την αγωνιστική εικόνα του Ηρακλή, τον πρόεδρο και τον προπονητή.

 

Για την εικόνα του Ηρακλή:«Η ομάδα είτε παίζει καλά είτε όχι κερδίζει τα παιχνίδια και αυτό είναι πολύ καλό, γιατί το μόνο που μετράει την συγκεκριμένη στιγμή είναι οι πόντοι. Η αγωνιστική άνοδος θα φανεί του χρόνου».

Για το αν ο Ηρακλής τον πείθει με την εικόνα του ότι μπορεί να πάρει την άνοδο και αν τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι τελικοί:«Τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι σούπερ τελικοί. Εμένα η ομάδα με πείθει, αυτό που χρειάζεται να κάνουμε τώρα είναι να κερδίζουμε τα παιχνίδια που απομένουν και να μην μας ενδιαφέρει τι θα κάνουν οι υπόλοιποι στα δικά τους παιχνίδια».

Για το ότι τη χρονιά αυτή, η ομάδα φαίνεται ενωμένη σε όλους τους τομείς:«Ευτυχώς εμείς σαν Ηρακλής ήμασταν ανέκαθεν μια μεγάλη οικογένεια, με εξαίρεση τα τελευταία χρόνια που… στραβοπατήσαμε λίγο. Ο κόσμος όμως κατάλαβε τι γίνεται και είναι ξανά κοντά στην ομάδα και την στηρίζει».

Για τον πρόεδρο της ομάδας:«Χρωστάμε πολλά πράγματα σε αυτό τον άνθρωπο. Οργάνωσε την ομάδα όπως έπρεπε, της έδωσε τα στοιχεία που της έλειπαν και μέχρι στιγμής καταφέρνει να την φτάσει εκεί που όλοι ονειρευόμαστε. Μου φαίνεται πολύ σοβαρός άνθρωπος και ικανός και αυτό είναι που έλειπε από τον σύλλογο τα τελευταία χρόνια. Ο Ηρακλής είναι σε καλά χέρια και του αξίζουν όλα τα εύσημα».

Για τον προπονητή της ομάδας και πόσο βοήθησε:«Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια γι? αυτό τον προπονητή. Δουλεύει πολύ στις προπονήσεις και αυτό το αποδεικνύουν οι παίκτες μέσα στο γήπεδο».

* Δηλώσεις στο Αθλητικό Metropolis

Most Popular

To Top