Ποδόσφαιρο Ηρακλής

ΑΘ-10 «Διαψεύσετε όλους μας τους φόβους!»

Ανακοίνωση εξλεδωσε η ΑΘ-10 όπου αναφέρεται στα τελευταία γεγονότα που αφορούν την ομάδα.

 

 

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει

Μετά από τη χθεσινή εμφάνιση της ομάδας μας και τις εξελίξεις που ακολούθησαν, οφείλουμε να μιλήσουμε δημοσίως.

Η χρονική στιγμή στην οποία βρισκόμαστε, πιστεύουμε ότι θα κρίνει το αν θα ανέβουμε φέτος στην σουπερ κλίκα ή όχι. Ο προπονητής που θα έρθει και οι μεταγραφές που θα γίνουν ή δε θα γίνουν θα δείξουν τις διαθέσεις της διοίκησης για το μέλλον.

Πριν όμως φτάσουμε εκεί θέλουμε να αναφέρουμε κάποια πράγματα τα οποία μας πείραξαν πάρα πολύ και τα δημοσιοποιούμε τώρα έτσι ώστε από τη μια να γίνει αντιληπτό ότι το γεγονός ότι δεν μιλάμε δε σημαίνει  ότι δεν καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει και από την άλλη για να μην επαναληφτούν.

Δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα πουν αν ο προπονητής έπρεπε να φύγει ή όχι. Δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα πουν ποιός πρέπει ή δεν πρέπει να τον αντικαταστήσει. Δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα πούν ποιός φταίει για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας χθες. Εμείς αυτό που καταλάβαμε είναι ότι χθες η διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ προέβει σε μια κίνηση η οποία μοναδικό σκοπό είχε να κατευνάσει τις τυχών διαμαρτυρίες οι οποίες μπορεί να κατευθύνονταν και σε αυτή. Το ότι η ομάδα έπαιξε δυο αγώνες χωρίς μεταγραφική ενίσχυση και αποδυναμωμένη δεν καλύπτεται με το να φορτώνονται τα πάντα στον προπονητή. Το ότι καμία μεταγραφή του ΗΡΑΚΛΗ δεν αγωνίστηκε χθες όπως μας είχατε διαβεβαιώσει στη μεταξύ μας συνάντηση δεν είναι πρόβλημα που δημιούργησε ο προπονητής. Το ότι δεν υπήρξε σωστός μεταγραφικός σχεδιασμός ενώ από πολύ νωρίς μπορούσε να αντιληφτεί κάποιος που χωλαίνει ο ΗΡΑΚΛΗΣ αγωνιστικά δεν είναι κάτι για το οποίο ευθύνεται ο προπονητής. Αυτές οι τακτικές θυμίζουν άλλες παραγοντικές εποχές του συλλόγου που μόνο κακές μνήμες ξυπνούν. Δεν μας προβληματίζουν τα λάθη. Οποίος δουλεύει κάνει λάθη. Μας προβληματίζει πάρα πολύ όταν αντί για αυτοκριτική και διόρθωση των λαθών καταφεύγουμε σε επικοινωνιακές «ντρίπλες» που δεν πείθουν κανένα και ελπίζουμε να μη στοιχίσουν στην ομάδα.

Σας το έχουμε επισημάνει ιδιαιτέρως, το δηλώνουμε και δημοσίως ότι οι απαιτήσεις μας από εσάς δεν θεωρούμε ότι είναι παράλογες. Ζητάμε μόνο ειλικρίνεια! Ακόμα και όταν η αλήθεια είναι σκληρή προτιμούμε να την αντιμετωπίζουμε προετοιμασμένοι παρά παραμυθιασμένοι… πιστέψτε μας θα το εκτιμήσει περισσότερο και ο υπόλοιπος κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ!

Κλείνουμε με την ευχή – παρότρυνση, η ομάδα να ενισχυθεί με έναν καλό προπονητή και με ένα μεταγραφικό ντεμαράζ να διαψεύσετε όλους μας τους φόβους!

Most Popular

To Top