Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Διακρίθηκε ο Ηρακλής στην Νάντ (photos)

Με τις βαλίτσες γεμάτες σημαντικές εμπειρίες, επέστρεψε η ομάδα Παίδων (U15 γενν. 1997), του Ηρακλή από τη Γαλλία τα ξημερώματα της Δευτέρας 23/4.

Το συγκρότημα του Χρήστου Σιωπίδη, ταξίδεψε στη Ναντ της Γαλλίας για να συμμετάσχει από τις 18 ως τις 21 Απριλίου, στο ιστορικό διεθνές τουρνουά St Pierre de Nantes, όπου το παρών έδωσαν 26 τμήματα διάσημων συλλόγων από όλο τον κόσμο της ίδιας ηλικιακής κατηγορίας.

 

Οι U15 του Ηρακλή, μέσα από ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό τουρνουά υψηλού επιπέδου, είχαν την ευκαιρία να αναμετρήσουν τις ποδοσφαιρικές τους δεξιότητες με αντίστοιχα τμήματα των ακαδημιών όπως της Μπόλτον, της Σλάβια Πράγας, Ραπίντ Βιέννης, Λεμάν, καi να διαπιστώσουν το επίπεδό τους.

Ο απολογισμός της αγωνιστικής τους παρουσίας των κυανόλευκων περιλαμβάνει σε 8 αγώνες, 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι το κάθε παιχνίδι ήταν συνολικής διάρκειας 26 λεπτών, με αποτέλεσμα αρκετές ομάδες να μη μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα και να ξεδιπλώσουν όλο το ταλέντο τους, παίζοντας υπό πίεση.

 

Ο Ηρακλής, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις με την εμφάνισή του στη διοργάνωση, και αν ήταν λίγο πιο τυχερός θα μπορούσε να πλασαριστεί στους «8» και εκεί να διεκδικήσει περισσότερα.

Τελικά, μετά από συνδυασμό κι άλλων αποτελεσμάτων, καταταγεί στη 13η θέση, αφήνοντας πίσω τους διάσημες ακαδημίες.

Το σημαντικό όφελος άλλωστε από αυτές τις διεθνείς διοργανώσεις είναι η συμμετοχή των παιδιών, η συλλογή εμπειριών καθώς και η «ζύμωσή» με παιδιά άλλης ποδοσφαιρικής κουλτούρας.

Για την ιστορία, τον τίτλο κατέκτησε η γαλλική Stade Brestois.

 

Πηγη akadimies.gr

Most Popular

To Top