Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Γιατί πρέπει ο Ηρακλής να παίξει στην Football League

κρισιμη απόφαση για τον ΗρακλήOλα τα βλέμματα των φιλάθλων του Ηρακλή είναι στραμμένα για την απόφαση της ΕΠΟ την προσεχή Τρίτη, που θα κρίνει και το μέλλον της ομάδας και την κατηγορία που θα συμμετέχει.

 

Πέρσι ο Ηρακλής υπέστη τεράστια αδικία και φέτος καλούνται να τον αποκαταστήσουν , έστω και με την συμμετοχή του στην Β΄ Εθνική. Κάποιοι μιλούν για αδικία και παρανομία σε περίπτωση που γίνει αυτό . Ακόμα και να θεωρήσουμε ότι είναι έτσι τα πράγματα, πέρσι δεν ήταν αδικία και παρανομία όταν εξόντωσα τον Ηρακλή;

Υπάρχει επίσης το θέμα που προβάλλουν με ποια ομάδα θα συμμετέχει . Η διαλυμένη ΠΑΕ ή υπάρχουσα ομάδα που συμμετείχε στην Γ΄ Εθνική. Η απάντηση είναι ξεκάθαρη. Αυτή τν στιγμή υπάρχει μόνο ένας Ηρακλής ! Αυτός που συμμετέχει στην Γ΄ εθνική. Όταν ο Ηρακλής υποβιβάστηκε στην Δ΄ Εθνική αυτόματα το ποδοσφαιρικό τμήμα πήγε στον ΓΣ που αποφάσισε την διάλυση του.

Όσο για το γεγονός που λένε ότι έτσι θα παραγραφούν και θα σβηστούν τα χρέη των «κυανόλευκων» δεν ισχύει τίποτα από αυτά. Ο Ηρακλής   και πάλι θα πλήρωσε τα χρέη του , με την διαφορά ότι αυτό θα γίνει από όσους τα δημιούργησαν ( Μυτιληναίος, Ρέμος, Τάκης, Σπανουδάκης).

Εδώ και ένα χρόνο υπήρχαν δεκάδες προεκλογικές υποσχέσεις, τοποθετήσεις αλλά και δεσμεύσεις και ήρθε πλέον η ώρα της «πληρωμής».

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν ζητάει καμία χάρη και καμία ειδική μεταχείριση. Ζητάει να αποδοθεί η δικαιοσύνη. Τώρα αν δίπλα στον «βασιλικό ποτιστεί και η γλάστρα» , δηλαδή άλλες ομάδες, αυτό δεν ενδιαφέρει τον Ηρακλή.

Κάθε διαφορετική απόφαση θα είναι σκάνδαλό και για ακόμα μια φορά η πιο ιστορική ομάδα της Ελλάδος θα πληρώσει το άδικο τίμημα.

Για αυτό τον λόγο θα πρέπει να βρουν την λύση και να τερματίσουν την αγωνία των φιλάθλων, ώστε να υπάρξει ένα νέο ξεκίνημα.

Most Popular

To Top