Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Δεν χρειάζονταν το «ιππικό» , χρειάζονταν πυροβολικό !

Η αποχώρηση του Στράντζαλη από την ομάδα συνδυάστηκε από μια προσδοκία σε όλους ότι θα έρθει στην ομάδα ένας τεχνικός που να μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

 

Να φέρει ψυχολογία , να πιστεύει στην άνοδο, να έχει εμπειρία και ταυτόχρονα να προσδώσει και στον κόσμο την πεποίθηση ότι η ομάδα είναι ικανή να πετυχει τους στόχου της.

Στην δεδομένη χρονική περίοδο δεν υπήρχαν και πολλές επιλογές αλλά υπήρχαν ορισμένοι προπονητές που μπορούσαν να ανταποκριθούν σε αυτές τις απαιτήσεις.

Προτιμήθηκε όμως να έρθει στην ομάδα ο Χατζάρας χωρίς κάποιος να μπορέσει να δικαιολογήσει τα κριτήρια που του εμπιστεύτηκαν την θέση του προπονητή του Ηρακλή.

Κάποτε ο Χατζάρας είχε να επιδείξει κάποια στοιχεία στο Αιγάλεω, αλλά ήταν η εποχή που ο Μητρόπουλος έλεγε « να κερδίζει ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω και οι άλλοι να πάνε να …». Η συνέχεια ήταν απογοητευτική για τον έλληνας τεχνικό. Πήγε με το «ιππικό» στον Άρη και υποβιβάστηκε στην Β΄ Εθνική. Ούτε και στις υπόλοιπες ομάδες είχε να δείξει περισσότερα. Και όμως στον Ηρακλή, τον έβγαλαν από την προπονητική ναφθαλίνη την στιγμή που βρίσκονταν στον …. Νηρέα και βρέθηκε στον πάγκο.

Η επιλογή αυτή πρόδωσε τους πάντες και έφερε μεγαλύτερα προβλήματα και δυσπιστία σε όλους. Ο Ηρακλής κλονίζεται ακόμα περισσότερο, ο κόσμος χάνει την εμπιστοσύνη που έδειξε και κυρίως χάνει την υπομονή του. Η αλήθεια είναι ότι έδειξε μεγάλη πίστη τους τελευταίους 5-6 έξι μήνες και περίμενε να υπάρχει μια ανταπόκριση. Απογοητεύτηκαν όμως όλοι. Μπορεί στην πράξη ο Χατζάρας να τα καταφέρει, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Ίσως και να μην έχει σημασία γιατί μετράει το παρών. Δεν διώχνεις τον Στράντζαλη για να πάρεις τον Χατζάρα !

Ακόμα και επικοινωνιακά να δει κανείς το θέμα , ήταν αποτυχημένη αυτή η κίνηση. Γιατί σε ένα κομβικό σημείο όπως αυτή την στιγμή δεν επιλέγεις έναν τέτοιο προπονητή. Θέλεις να κάνεις την διαφορά και να δώσεις απαντήσεις, αντίθετα όμως έδωσες τροφή για αρνητικά σχόλια και μεγαλύτερη αμφισβήτηση.

Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι αν φέτος ο Ηρακλής δεν βρεθεί στην Σουπερ λίγκ, ουσιαστικά θα έχει υποβιβαστεί ! Γιατί θα παίζει σε ένα πρωτάθλημα με τις ομάδες της Γ΄ Εθνικής που θα έχουν «βαπτιστεί» Φούτμπολ Λίγκ. Η ευκαιρία του Ηρακλή είναι φέτος και δεν πρέπει να χαθεί. Ούτε να γίνονται πειράματα. Χρειάζονται γενναίες αποφάσεις ρίσκο και κυρίως σωστές επιλογές

Most Popular

To Top