Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Δεν χάθηκε τίποτα»

Ο Βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Νίκος Ποντίκης φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis»  και μίλησε για την αλλαγή του προπονητή, τον Χατζάρα αλλά και τη γενικότερη εικόνα του φετινού Ηρακλή.

Για την απόφαση της αλλαγής προπονητή: «Με αιφνιδίασε ελαφρώς γατί πίστευα πως δούλευε καλά και η ομάδα ήταν σε καλό δρόμο. Από την άλλη όμως, η απόφαση αυτήν στην Ελλάδα ήρθε φυσιολογικά και το περιμέναμε όλοι. Ο Στράντζαλης είναι από τους νέους αξιόλογους προπονητές, σοβαρό παιδί με γνώσεις και πρόσφερε στον Ηρακλή τα καλύτερο. Πλήρωσε…το μάρμαρο των πολλών ισοπαλιών στο Καυτανζόγλειο»

Γι’ αυτό που προβλημάτισε τη διοίκηση και ήρθε η απόλυση: «Αν πάρουμε τα πράγματα από την αρχή θα δούμε ότι από το καλοκαίρι όλα έγιναν την τελευταία στιγμή. Οι παίκτες ήρθαν την τελευταία στιγμή και ήταν ανέτοιμοι, ενώ και η άνοδος στην Football League έφερε άγχος στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, κυρίως μέσα στην έδρα μας όπου έχουμε πολλές ισοπαλίες. Αυτό πλήρωσε ο Στράντζαλης. Υπάρχει ένα μέρος ποδοσφαιριστών στην ομάδα που δεν μπορούν να σηκώσουν το… βάρος της φανέλας. Πιστεύω πως ο Ηρακλής με τρεις παίκτες που θα μπορέσουν να κάνουν τη διαφορά, δε θα έχει κανένα πρόβλημα με το θέμα της ανόδου».

Για την πίεση του κόσμου και τον κακό αγωνιστικό χώρο: «Είναι γεγονός ότι υπάρχει πίεση από τον κόσμο. Όλοι δέχονται πίεση και αυτό δεν φέρνει θετικά αποτελέσματα. Δε χάθηκε το τρένο. Το γεγονός της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου δε βοήθησε την ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Ο Ηρακλής εκτός έδρας παρουσιάζει διαφορετική εικόνα, έχει κάνει καλύτερα παιχνίδια. Αλλά δε φταίει μόνο ο αγωνιστικός χώρος, χρειάζονται και κάποιοι καλοί παίκτες.»

Για τον Χατζάρα: «Τον γνωρίζω καλά, έχει εμπειρία και γνώσεις που μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στον Ηρακλή. Είναι λάτρεις του καλού ποδοσφαίρου και έχει τα στοιχεία να τα καταφέρει. Πολύ καλή επιλογή.»

Most Popular

To Top