Χωρίς κατηγορία

«Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες»

Μασλαρινός : Δεν ψάχνουμε δικαιλογίες Είναι πάρα πολύ σημαντικό να γνωρίζεις τι φταίει και έχασες ένα παιχνίδι.

Στην περίπτωσή μας η αστοχία αλλά και οι τραυματισμοί μας στοίχισαν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες μετά από μια ήττα αλλά λύσεις για να είμαστε ακόμα καλύτεροι στην συνέχεια. Μέσα από την προπόνηση θα δουλέψουμε για να χάσουμε όσο το δυνατόν λιγότερα παιχνίδια. Η ήττα στην Βέροια θα κριθεί από το παιχνίδι του δεύτερου γύρου καθώς η διαφορά των 3 πόντων είναι πολύ μικρή και αναστρέψιμη.
       Επόμενος αντίπαλος είναι το Αιγάλεω, μια πολύ έμπειρη ομάδα με παίκτες που παίζουν χρόνια στις παραπάνω κατηγορίες. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος πλέον και από το Ιβανώφειο δεν πρέπει να περάσει κανείς.  Με πολύ μεγάλη συγκέντρωση όλη την εβδομάδα να κλείσουμε με ακόμα μία νίκη τον κύκλο των πρώτων 6 αγωνιστικών και μετά να κάνουμε το ρεπό μας, 2 εβδομάδες δηλαδή που θα μπορέσουμε να ανασυνταχθούμε σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα με τους τραυματισμούς μας.
       Θέλω επίσης να πω πόσο όμορφα ένιωσα όταν τελείωσε το παιχνίδι και οι περίπου 100 φίλαθλοι μας, μας χειροκρότησαν γιατί είδαν την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάναμε. Τους ευχαριστούμε για την στήριξη που μας δίνουν σε κάθε εντός και εκτός έδρας αγώνα. Εμείς από την μεριά μας θα δίνουμε πάντα τον καλύτερο μας εαυτό.
    Δημήτρης Μασλαρινός  #7

 

Most Popular

To Top