Μάκης Ιωαννίδης

Δεν φτάνεις κορυφή , αν δεν πιάσεις πάτο

Με την έναρξη του ARENAFM.GR ο Ηρακλής βρίσκεται στο κατώφλι της Σουπερ Λίγκ.

Τέσσερεις αγωνιστικές πριν να τελειώσει η σεζόν και η ομάδα φιγουράρει στην 2η θέση του πρωταθλήματος. Απομένουν 15 περίπου μέρες μέχρι το όνειρο να γίνει πραγματικότητα και εφιάλτης για πολλούς που έσπρωξαν την ομάδα προς την διάλυση.

Πριν δυο χρόνια η ομάδα έπιασε πάτο, αλλά όπως λέει ο λαός αν δεν πιάσεις πάτο δεν θα μπορέσεις ποτέ να φτάσεις στην κορυφή. Για τον Ημίθεο πλέον υπάρχει μόνο ανηφόρα προς την κορυφή και αυτό φαίνεται τουλάχιστον μέχρι αυτή την στιγμή. Αν επιτευχτεί ο στόχος τότε πραγματικά θα έχουν μπει οι βάσεις ώστε να γίνει πρωταγωνιστής και έτσι όπως τον ονειρεύονται οι φίλαθλοι του. Είναι η χρυσή ευκαιρία του Ηρακλή να προσθέσει χρυσές σελίδες στην ιστορία  του σε μια περίοδο όπου όλες οι ομάδες μαστίζονται από προβλήματα.

Αυτό που χρειάζεται είναι να διατηρηθεί η συσπείρωση που υπάρχει και φάνηκε στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό όπου 12.000 φίλαθλοι έδωσαν δυναμικό παρών. Την Τετάρτη  το γήπεδο της Επανομής θα μετατραπεί σε Καυταντζόγλειο και ελπίδα όλων είναι στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό να στηθεί μια γιορτή.

Θα είναι και η αφετηρία  για έναν Ηρακλή δυνατό που θα προσπαθήσει να κερδίσει ξανά την θέση του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μακριά από το σύστημα και τις εξαρτήσεις που υπάρχουν  και επιχειρώντας την δημιουργία  μιας ομάδας που θα είναι σε θέση να πρωταγωνιστεί. Δυο εβδομάδες υπομονή !

Σχόλιο στον ARENAFM.GR

Most Popular

To Top