Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από εδώ

Μια χρονιά τελείωσε με τον χειρότερο τρόπο για την ομάδα του Ηρακλή που όχι μόνο δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ολυμπιακό Βόλου χάνοντας για τέταρτη (!) φορά μέσα στην σεζόν , διασύρθηκε και αποχαιρέτησε την σεζόν.

Ο Ηρακλής έμεινε απλά στην Θεσσαλονίκη  αν και ο διαιτητής της αναμέτρησης Καρυοφύλης φρόντισε  να βάλει και αυτός το χεράκι του. Ωστόσο οι κυανόλευκοι ήταν απλά παρατηρητές  του αγώνα και απλά περίμεναν να τελειώσει  ο αγώνας μετά  το 65΄ όταν ο Μπρεσκα  έκανε το 3-0 και αργότερα το 4-0.
Πλέον άλλη μια χρονιά η ομάδα θα βρεθεί στην δεύτερη κατηγορία και από σήμερα κιόλας θα πρέπει να δουν την επόμενη μέρα. Μια μέρα που δεν φαίνεται να είναι και η καλύτερη δυνατή από την στιγμή που θα πρέπει να καταλάβουν  ΟΛΟΙ ότι  ο Ηρακλής πρέπει να δημιουργήσει μια ομάδα που θα κάνει την διαφορά και δεν θα είναι κομπάρσος. Μια ομάδα που θα είναι αντάξια  της ιστορίας  της.  Ο Ηρακλής πέρασε πολλά δυο χρόνια  και δυστυχώς έχασε φέτος την τεράστια ευκαιρία να πάρει τα εισιτήριο της ανόδου.
Σήμερα κιόλας θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις , σήμερα να ξεκαθαρίσουν  αν θέλουν να λέγονται ΗΡΑΚΛΗΣ και στην πράξη και να μην δίνουν το δικαίωμα σε κάθε χωριό.
Έγιναν πολλά φέτος. Έγινε προσπάθεια , έγιναν πολλά λάθη. Το θέμα είναι αν μπορούν μέσα από αυτά που συνέβησαν φέτος να μπορέσουν να είναι έτοιμοι και μαθημένοι για την νεα σεζόν. Όποιος δεν μπορεί ας πάρει το καπελάκι  του και ας πάνε σε άλλη παραλία. Αυτό το ρεζίλι δεν αντέχεται άλλο

Most Popular

To Top